Пакет «Ідеальний роумінг»

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не дивився на номер.
А надо бы, прежде чем что-либо писать, внимательно ознакомиться с исходными данными!
Наступним разом обов'язково звернусь за вашою фаховою думкою!
Не надо ко мне обращаться, надо просто свой мозг включать и зрение!

Місто
Бровари
У мене з мозком і зором все гаразд: на момент допису фото з номером не відображалось. Я спитав - мені відповіли. До чого тут ви- не розумію.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Пропозиція з Ідеальним роумінгом зникла з системи Мій Київстар. Після вводу USSD приходить відповідь На жаль для Вас немає доступного пакета на даний момент. Ідеальний роумінг все?

antiexpert

все эксперты врут
Місто
Харків Україна
Телефон
Iphone 11 Pro Max
Пропозиція з Ідеальним роумінгом зникла з системи Мій Київстар. Після вводу USSD приходить відповідь На жаль для Вас немає доступного пакета на даний момент. Ідеальний роумінг все?

да не! есть! по 275 предлагают на двух номерах.

Місто
Одесса
Да, подтверждаю есть предложения в мой киевстар за 275 гривен. Пользуюсь уже второй месяц. Но эти гады на втором месяце пользования сняли абонплату и 60 гривен за сутки 100 мб. Может быть я не правильно подключал ИР и потому снялась и АП и 60 гривен за 100 мб в сутки

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Спасибо за совет. А не подскажете как включить паузу

*477*24# - Пауза абонплаты.
Я бы советовал, в роуминге использовать тариф комфорт с опцией плати когда пользуешься, там вообще нет абонплаты, конечно если уехали надолго.

Місто
Одесса
Спасибо за ответ. Да вы правы. А вообще надо иметь несколько симок и разные тарифы чтобы был простор для маневра. Я имею ввиду что в роуминге нужно использовать тариф комфорт и это оправдывается тут вы правы а вот когда ты в Украине то нужна уже, я так думаю, уже другая симка с тарифом по спецпредложению

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Зашел на Мой Киевстар.
Предлагают "Идеальный роуминг" за 100 грн.
Тариф "Без границ lite+". Перешел на него по предложению перед новым годом с 2 бесплатными месяцами.
До этого номер то голодал, то кормился 1 коп с начала ноября

Місто
Бровари
У мене після поповнення на 100 грн, акція із жопей, ще була доступна ціна за 100. Скористався. Після повернення із-за кордону і завершення місячного пакету ще пару днів висіло 100, потім змінилась на 275. Не пройшов і місяць стало 190.
На офлайн картках, які вже пів року не поповнюються, мають акційні тарифи, але одна з них мала оплачений ІР за 275 пів року тому, досі висять пропозиції по 275 ні копійки нижче. Єдина особливість цих карток: остання реєстрація у мережі - роумінґ.

talana

Заблокирован
Місто
Запорожье
Насколько быстро происходит активация? На контракте подал запрос через сайт еа ИР 275. Написало (в 8:00) ждите смс. И ни ответа ни привета.

Місто
Бровари
Насколько быстро происходит активация? На контракте подал запрос через сайт еа ИР 275. Написало (в 8:00) ждите смс. И ни ответа ни привета.
Перевірте кодом залишок, або підключення послуги у мій кс. Але, на даний момент, у системи кс навіть із поповненнями проблема, не лише із акційними послугами.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
В МКС на всіх моїх номерах пропозиція відсутня, та сама ситуація на полочних номерах. Пропонують лише простий та комфортний роумінг за 1500 грн.
Все, пропозицію прибрали з МКС?
На сайті КС дає на номер пропозицію за 275 грн.

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: idea
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
На моєму контракті є пропозиція в МКС за 275 грн. На пріпейдах, які використовуються у сім'ї, немає.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
На моєму контракті є пропозиція в МКС за 275 грн. На пріпейдах, які використовуються у сім'ї, немає.
в мене лише один контракт і на ньому як на передоплаті в мкс - жодних пропозицій

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
У мене колись навіть на сайті не було. Писало, що немає для мене пропозицій. А через декілька днів з'явилась.

Місто
Бровари
Bester, у мене теж зникло... "Ні обіцянок, ні пробачень"...

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Зараз якраз відкриваються популярні у нас туристичні напрямки, пора косити бабло на повну, а не різні там ідеальні роумінги пропонувати ;)

• Like
Реакції: idea
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
В мене на контракті в МКС пропозиція ІР є.

Зверху