gredox
Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
То у нас было давно и не правда
Да и видео это старючее. Уже автобус этот списан.
То у нас было давно и не правда
Мені якраз Видубичі з точки зору логістики вигідні. На автовокзал центральний дуже незручно дістатися.Ще колись бачив на Теремках автолюксівський автобус стояв на зупинці і сам колись з Одеси їхав - можна було на Теремках вийти.
Нет. У них индивидуальные медиа-экраны на каждом месте.А фільми в них досі крутять на весь салон? Бо вже більше 10 років ними не їздив.
У чернігівських не було. Там, здається, планшети на спинках.А фільми в них досі крутять на весь салон? Бо вже більше 10 років ними не їздив.
Автолюкс там не ходить.На автовокзал центральний дуже незручно дістатися.
Там ходить Гюнсел, але від нього в мене жахливі спогади.Автолюкс там не ходить.На автовокзал центральний дуже незручно дістатися.
Хоть там и работаю, но не особо рекомендую)Там ходить Гюнсел, але від нього в мене жахливі спогади.Автолюкс там не ходить.На автовокзал центральний дуже незручно дістатися.
Дивно, а їхні автобуси виглядають модніше. А що інтерсіті плюс не підходить?Там ходить Гюнсел, але від нього в мене жахливі спогади.
На інтерсісю немає вже квитків.Дивно, а їхні автобуси виглядають модніше. А що інтерсіті плюс не підходить?Там ходить Гюнсел, але від нього в мене жахливі спогади.
За таке четвертувати треба!Гюнсела жахливий був персонал: водятєл курив в салоні, стюартутки голосно вночі дивилися мультики, хамска підтримка, затримка з відправленням.
ты серьёзно???водятєл курив в салоні
"Стюартуток" уже нет, так как карантин. А курить в салоне - уже не курят.На інтерсісю немає вже квитків.Дивно, а їхні автобуси виглядають модніше. А що інтерсіті плюс не підходить?Там ходить Гюнсел, але від нього в мене жахливі спогади.
В Гюнсела жахливий був персонал: водятєл курив в салоні, стюартутки голосно вночі дивилися мультики, хамска підтримка, затримка з відправленням.
Серйозно. Але це було давно. Сапорт послав мене відразу нахєр - порушень не виявлено. "Осадочєк остался".ты серьёзно???водятєл курив в салоні
Чудово, що щось змінюється на краще.А курить в салоне - уже не курят.
Тогда был колл-центр Киевстара. Они неадекватные вообще.Серйозно. Але це було давно. Сапорт послав мене відразу нахєр - порушень не виявлено. "Осадочєк остался".ты серьёзно???водятєл курив в салоні
Post automatically merged:
Чудово, що щось змінюється на краще.А курить в салоне - уже не курят.