У меня загранпаспорт

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон, що не містить безконтактного електронного носія (до 20 грудня 2016 року)
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм

Із 20 грудня 2016 року видаються тільки біометричні закордонні паспорти. Видані до цієї дати паспорти чинні до закінчення терміну їх дії.
Строк дії документу:
  • громадянам України, які не досягли 16 років, оформляються на строк до 5 років;
  • іншим громадянам України — до 10 років.
Опис біометричного документу​
1659ea8a35c7c3fbe9b92ba100504fda.jpg

Сервіси:
ReadID Me — програма для зчитування інформації на закордонному паспорту (для платформи Android).

Причина: оптимізація вигляду шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
Stas567, мої документи і документи всіх членів моєї сім'ї оформлені по транслітерації згідно постанови КМУ № 231 від 31.03.1995
Тому всі наступні документи переоформлюються згідно цієї транслітерації.

Місто
Пригород
А як можна переконати змінити паспорт? Нафіга то громадянину взагалі? Ще й коштує не дешево....

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Увесь кіпіш з паспортами - тому що деякі хитрозаді українці - які насправді гірше за сратого кацапідра - реєструвались декілька разів на допомогу в країнах ЄС😡 Чому не використовувати для реєстрації РНОКПП - є у кожного і унікальний, на відміну від транслітерації імені-прізвища?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Увесь кіпіш з паспортами - тому що деякі хитрозаді українці - які насправді гірше за сратого кацапідра - реєструвались декілька разів на допомогу в країнах ЄС😡 Чому не використовувати для реєстрації РНОКПП - є у кожного і унікальний, на відміну від транслітерації імені-прізвища?

Точно? Звучит вроде как правильно.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
До чого це? Ну ось в мене в закордонному зазначено ім'я по-людськи. І раптом я захотів отримати Айді картку зі збоченським написанням ім'я, через що мені анулювали закордонний паспорт.
Де тут хитрозадість?

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Я так розумію, що за законом можна мати 2 закордонних паспорти. От їх і оформлювали з різною транслітерацією, і потім видавали себе за дві різні особи. Але ж дійсно, є номер РНОКПП, який, доречі, вказаний у закордонному паспорті.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Де тут хитрозадість?
Хитрозадість - коли ти візьмеш обидва паспорти з різним напасанням, здриснеш за кордон і на кожен з них оформиш дві допомоги в Дойчлянді, або в Ірландіі, наприклад. Саме тому підняли це питання.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Джерело впевненості?
У 2022 році Україна отримала рекомендації Європейської Комісії із застереженням щодо необхідності врегулювання питання визнання недійсними паспортів, виданих одній особі у зв‘язку зі зміною нею своїх персональних даних (зокрема й транслітерації). Спричинено це тим, що окремі громадяни України, перебуваючи в країнах ЄС та змінюючи персональні дані у своїх документах, вдаються до шахрайських дій.

Місто
county Surrey
коли ти візьмеш обидва паспорти з різним напасанням, здриснеш за кордон і на кожен з них оформиш дві допомоги в Дойчлянді, або в Ірландіі, наприклад.
Это Maxxx прочитал мои мысли в слух из соседней темы, но не понял, что это лишь мысли в слух - такие же мысли, как я озвучил в той же теме мысли про отца-одиночку. Я когда жене озвучил мысли про два паспорта и два пособия, то она с ходу мне говорит - "А как я каждую неделю буду посещать Джоб-центры в разных странах?". Оказывается, что бы получать пособие, то надо раз в неделю ходить в Джоб-центр и отчитываться, что ты делаешь для поиска работы? Жена сказала, что такое возможно теоретически, если поселиться на границе разных стран, например по спонсорской программе в Северной Ирландии и в Ирландии. Жена где-то читала, что с Ирландии в Британию можно въехать на автобусе без виз и проверок, но это незаконно, хотя вероятность, что тебя кто-то словит равна нулю. У жены почти за год жизни в Британии на улице никогда не проверяли документы. Но тут есть опять засада. Если через спонсорскую программу в Британии можно поселиться в любой ее части, то в Ирландии тебе должно крупно повезти, что бы тебя поселили где-то поближе к британской границе. Ну, можно, конечно снять жилье самому в любой точке страны, но в таком случае вряд ли получиться претендовать на пособие. Жена сказала, что в некоторых странах инвалиды и пенсионеры могут оформить себе пособие, что бы не ходить каждую неделю в Джоб-центр, но это не точно.
А "шахрайськi дії" - это исключительно получение двух пособий? Другие незаконные действия под это определение не попадают?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
T-Rex, навіщо дві країни? Можна в одній, тільки у двох сусідних містах, щоб одна харя в центрі не світила. Писали ж - різне написання - для них як дві різні людини. Це найпростіше, а що ще наші мудні-свинорили придумають, щоб нажухати європейців, я придумати не можу. Краще, такі б унікуми попали на підвал до рашистів, а не здирсли в Європу.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Дивно, хіба їх не заповнювали на ПК «Україна»? :unsure: Може, просто шахраї?
Росіяни хочуть стати українцями. У РФ з'явився попит на українські паспорти – і їх вже продають на «Авіто»: цей документ, як стверджують автори оголошень, допомагають росіянам перебратися до Європи. Про це повідомляє «Полігон медіа». Журналісти російських видань «Полігон медіа» та «Можемо пояснити» виявили оголошення про продаж українських паспортів на сайті Avito.ru. Наразі оголошення вже видалено. Серійний номер на документі, який продавці надсилають покупцям як підтвердження, належить Луганській області. Український паспорт дозволяє росіянам перетнути кордон із європейськими країнами, стверджують продавці. «Попит невеликий, але він є», - зазначають анонімні продавці українських паспортів. Вони повідомили, що оформлення українського паспорта коштує 80 тис. рублів. «Скоріш за все, бланки та обладнання для оформлення біометричних паспортів було вкрадено з Херсонської області. Але український уряд зафіксував номери загублених бланків для паспортів і передало їх європейським урядам, тож ці паспорти не працюватимуть», — розповіло «МО» джерело в адміністрації Херсонської області.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Скорше за все, продавці документів з міграційної служби спробували розширити ринок.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Не знаю в эту тему, или в тему военнообязанных. 100%, что фейк, удалил.

Останнє редагування:
Зверху