Обменяете ли вы после 11.01.2016 года старый бумажный паспорт на новое пластиковое УЛ

• Да

Голосів: 174 33.2%
  • Нет

Голосів: 256 48.9%
  • Затрудняюсь ответить

Голосів: 94 17.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    524

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Паспорт громадянин України з безконтактним електронним носієм (паспортна картка)

Посвідчення особи громадянина України (видається з 11 січня 2016 року).

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Ну на сколько я понимаю в РФ по внутреннему паспорту по прежнему можно въехать через Беларусь?

В теме про отдых за рубежом дали ссылку https://www.garant.ru/products/ipo/prime/doc/71714006/

Если не хочется читать рос. СМИ - нельзя пересекать наземную границу между РФ и РБ гражданам третьих стран. Даже если этот гражданин имеет вид на жительство в РФ или РБ.

Так что по нашему внутреннему паспорту можно попасть в Крым, а там, в нарушение нашего законодательства, через мост "на материк", возвращаться точно так же.

Останнє редагування:
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Так что по нашему внутреннему паспорту можно попасть в Крым, а там, в нарушение нашего законодательства, через мост "на материк", возвращаться точно так же.
Или через отдельные районы Дон. и Луг. областей.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
в нарушение нашего законодательства, через мост "на материк", возвращаться точно так же.
Мои знакомые госслужащие наоборот - в АР Крым едут через РФ, т.к. на работе вопросы будут только если посещать временно оккупированную территорию.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Ну на сколько я понимаю в РФ по внутреннему паспорту по прежнему можно въехать через Беларусь?

В теме про отдых за рубежом дали ссылку https://www.garant.ru/products/ipo/prime/doc/71714006/

Если не хочется читать рос. СМИ - нельзя пересекать наземную границу между РФ и РБ гражданам третьих стран. Даже если этот гражданин имеет вид на жительство в РФ или РБ.

там речь про самолёт, а как же на поезде? У нас поезд ходит Киев-Санкт-Петербург через Беларусь

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
При оформлении сам придумываешь: PIN1, PIN2, PUK1 и PUK2.
Кто придумывает CAN и зачем он не знаю.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
У нас поезд ходит Киев-Санкт-Петербург через Беларусь
Я точно не знаю, как с этим конкретным поездом. Скорей всего, по пути следования есть международный пункт пропуска, где осуществляется контроль.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Горностаевка (UA) - Терюха(BY).

Останнє редагування:

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Между BY и RU пунктов пропуска возможно уже не будет.
На границе UA - BY пассажирам следующим транзитом дадут заполнить миграционную карту.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Это была Петриковская ДМС. Никто не давал и не предлагал самому придумать эти коды. Как теперь быть? По умолчанию может быть что-то стандартное ставят?

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Місто
Бровары
Телефон
Черный
Это была Петриковская ДМС. Никто не давал и не предлагал самому придумать эти коды. Как теперь быть? По умолчанию может быть что-то стандартное ставят?
Они должны предоставить пинпад для установки кодов в процессе получения карты - без этого их система просто не даёт закончить регистрацию в системе, судя по экрану, который повернут к получателю (должны появится галочки, что коды установлены). Я бы посоветовал сходить к ним и уточнить этот вопрос

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Посилання працює для тих, кто раніше ставив цей додаток. Для нових користувачів він не доступний вже.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
З лютого громадяни України, які досягли 18 років, можуть безкоштовно отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) на ID-картку. Особисті ключі до підпису зберігаються на безконтактному електронному носії (чіпі).

1️⃣ Навіщо він потрібен?

Завдяки КЕП на ID можна отримувати адмінпослуги, укладати угоди, здійснювати банківські операції, оформлювати доручення онлайн.

2️⃣ Чи безпечно використовувати підпис на ID?

Так, КЕП гарантує конфіденційність. Код доступу до нього (ПІН2) знає виключно громадянин. Без коду жодна інша особа не може отримати підписану вами інформацію. А скопіювати КЕП з ID-картки на флешку чи інший електронний носій неможливо.

3️⃣ Як скористатись КЕП на ID?

Потрібно мати зчитувач інформації, який підключається до ПК чи смартфону з підтримкою технології NFC та програмне забезпечення відповідно для вашої платформи – Windows, MacOS, Android чи IOS.

Але вже влітку усі власники смартфонів з технологією NFC зможуть використовувати такий підпис через додаток Дія. Це буде набагато зручніше.

4️⃣ Чи можна отримати КЕП на ID під час карантину?

Так, у АЦСК Міністерства внутрішніх справ. Але необхідно записатись по телефону і перебувати у приміщенні в масці. Контакти тут: https://ca.mvs.gov.ua/

• Like
Реакції: idea
Зверху