Обменяете ли вы после 11.01.2016 года старый бумажный паспорт на новое пластиковое УЛ

• Да

Голосів: 174 33.2%
  • Нет

Голосів: 256 48.9%
  • Затрудняюсь ответить

Голосів: 94 17.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    524

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Паспорт громадянин України з безконтактним електронним носієм (паспортна картка)

Посвідчення особи громадянина України (видається з 11 січня 2016 року).

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Qwertивый, ну ще треба мати свій АЦСК в міграційній службі, щоб видавати ЕЦП. Також людині треба зчитувач, щоб ним можна було скористатись. І термін дії ЕЦП 2 роки. Це дуже мало...

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
ммм.. А тобі яка різниця генерація підпису буде в "АЦСК в міграційній службі" чи в якомусь іншому? :)

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Qwertивый, ну якщо в іншому, то має бути обладнання для генерації цього підпису. Якщо буде можливість вибирати АЦСК, то це буде зручно

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Redmi 4X
Не забываем, что ЕЦП это платная услуга. Видел такие тарифы - 48 грн/год, 96 грн/2 года.
Не вижу сейчас для себя ее реального применения. Ради теста электронных сервисов подходит и bankid.

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
При оформлении паспорта услуга All inclusive :) - все включено в админсбор..

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Якщо буде можливість вибирати АЦСК, то це буде зручно
Взнав - МВС місяць тому відкрило свій АЦСК, саме він буде видавати сертифікати. Строк дії поки точно невідомий, але скоріше за все таки 2роки для дорослого (14-ти річним можуть зробити рік). Перший раз генеруєш сертифікат при видачі картки в центрі адмінпослуг, потім продовжувати/генерувати нові ключі буде можливість без відвідування держструктур - через інтернет. Десь така логіка буде закладена у роботу.. :)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не забываем, что ЕЦП это платная услуга. Видел такие тарифы - 48 грн/год, 96 грн/2 года.
Не вижу сейчас для себя ее реального применения. Ради теста электронных сервисов подходит и bankid.

Так в Приватбанке бесплатно на год.

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
За 11 місяців в Україні оформлено понад 200 тисяч ID-паспортів

PS: "малова-то будет" (с)

Когда начнут всем выдавать, а не только 14-летним и потерявшим предыдущий документ, то и количество сразу вырастет. Плюс ещё не везде выдают.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Я хочу получить, но не могу себе это позвлить в виду совковости процедуры, а центры обслуживания граждан еще не выдают эти паспорта

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Я хочу получить, но не могу себе это позвлить в виду совковости процедуры, а центры обслуживания граждан еще не выдают эти паспорта

Ну так поясни в чём конкретно проблема? Вон парень из Запорожья выше даже видео снял и показал нак выдают удостоверения личности - пластиковые карты.

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Redmi 4X
Место регистрации и жительства наверное совсем не рядом.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Проблема в том, что паспорт мне могут выдать то ли в Вишневом, то ли в Боярке, в которых я не живу и не работаю. Этот момент должен быть сожжен в анналах истории

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
ВанОО, выдают ж по месту регистрации пока что

ВанОО

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
Янус, я думал везде как и загран.
кстати, в боярке за доп бабос можно очень быстро получить, и даже домой привезут.))) и даже в киев!

Зверху