Переказ грошових коштів між абонентами Vodafone Передплати

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
Re: Услуга "Перевод денег"

Вальдемар, та я думав, що на форумі допомагають один одному)
товарищ! помни! помогая друг другу, ты помогаешь оператору! )
будь бдителен! опсос не дремлет! )
не болтай! болтать - опсосу помогать! )

Місто
Белая Церковь

Тут какой принцип - одному поможешь ( и то временно), а тысяче навредишь.

Місто
Киев

Привіт, хто знає, Тариф Smartfon Zero - я хочу перевести кошти 20 грн іншому абоненту мтс, яка повинна бути мінімальна сума залишку на рахунку? За переказ беруть 3грн

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк

kolyanter, для начала проверь, больше 10 грн даст перевести?
5 грн должно остаться если не ошибаюсь.

Місто
Киев

Тариф Smartfon Zero

вже оператор відповів в чаті

Денис:
Для переказу грошей наберіть *150*номер абонента*сума# (клавіша виклику). Наприклад: *150*0501234567*5#. У відповідь буде запропонований запит для підтвердження переказу. Ви можете переказати від 1 до 10 грн. Вартість переказу - 3 грн.
Микола:
а мінімальний залишок на рахунку скільки повинен бути?
Денис:
10 грн.
Микола:
тобто в загальному для переказу 10 грн треба щоб було 23 грн?
Денис:
Так.

Місто
Сумы
Телефон
nokia

Тариф Smartfon Zero

вже оператор відповів в чаті.

Оператор забыл добавить, что первое пополнение должно быть потрачено на услуги. Я, например в прошлом году спокойно переводил деньги с zero, а в этом году после продления, перевести деньги не могу.

Місто
Киев

astap, може перше поповнення при переході на тариф? Я вже переводив кошти з цього номеру, просто для продовження терміну та отримання бонусів , планую поповнити та перевести кошти.

Місто
Сумы
Телефон
nokia

kolyanter, После активации пакета и первого пополнения на 40 грн. перевод средств работал. А после продления на 5 грн., выдавало ошибку. Пробовал осенью, как сейчас не скажу. Пробуй и напиши потом.

Місто
Харьков

после " сертификации " на десяти симкартах перевод невозможен , т.к. первое пополнение не было потрачено на услуги связи , хотя другие симкарты с точно такой историей пополнения и расходов на услуги работают на перевод корректно .

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

Я только получаю СМСки с предложением помочь родным и близким - переводы не работают . Даже на номерах , которые используются со времён UMC .
Так что Водафон - полный глюкодром .

Місто
Киев

astap, номер раніше використовував, але поточний, і по терміну був заблокований, але не вимкнений, не услідкував, поповнив на 5+ 10 грн, його увімкнули, ще й бонуси портмоне дали. Потім залишок перевів. Переказ 10грн та на рахунку залишатиметься 10грн, за переказ 3грн. Все вірно, як оператор написав

СЛон

ПТРК
Місто
Київ

У них вообще кто-то головой думает, анализирует что-то когда новое придумывают? Вот изменили способ перевода денег... Зачем? Теперь ведь нельзя проверить номер, на который ты переводишь гривны... Смысла в этом дибильном подтверждении теперь ровно ноль. Номера ж не видно при подтверждении. Зачем оно? Тупо имитация хз чего... вместо 4-ёх цифр теперь 3, но теперь реально без толку.

S@ShocK

Заблокований
Місто
Київ

23го лютого виповниться місяць з того часу, коли перестала працювати послуга. Майже щоденні (іноді - раз на два дні) дзвінки на 111 дають незмінний результат: "Ваше звернення зареєстроване, але потребує додаткової перевірки нашими спеціалістами".
Але ж місяць!!! :dash1:
Чи то взагалі ніхто моїм питанням не займався... Чи то у "спеціалістів" юмс настільки криві руки... :mad:

СЛон

ПТРК
Місто
Київ

PrOFF, а разве лимит не в 15т максимум?

Місто
Белая Церковь

На олх глянь - скрин с экрана показывает 17500 грн. на основном счету. Перевод средств заблокирован ( в тарифе Простой Мтс) Отдает за 10 000 кстати. Продавец тоже с Киева.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

S@ShocK, на гарячую линию напиши или позвони жалобу накатай может натянут по самые мтсы и ускорятся??????

S@ShocK

Заблокований
Місто
Київ

Это не ты там продаешь симку ч балансом 17500 грн. и заблокированным переводом средств?
1) Ні, не я - мій номер мені дорогий.
2) На балансі юмс (знаючи, як вони постійно крадуть гроші) я тримаю невеликі суми.
3) Дякую за комплімент ;)

Добавлено через 1 минуту
S@ShocK, на гарячую линию напиши или позвони жалобу накатай может натянут по самые мтсы и ускорятся������
Друже, дякую за пораду, але хіба я в своєму повідомленні не написав, що постійно на зв'язку зі "спеціалістами" юмс?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Які ліміти на отримання і перекази?
Один номер - максимальна кількість прийнятих грошей, кількість прийнятих переказів від одного, декількох номерів. І так само на вихід.

Зверху