protoss
Ен таро Адун!
Я купував в таких магазинах, наприклад Альбіон на п'яномуЯ живу в місті 100к населення, таких магазинів у нас НЕМАЄ.
Останнє редагування:
Я купував в таких магазинах, наприклад Альбіон на п'яномуЯ живу в місті 100к населення, таких магазинів у нас НЕМАЄ.
сміх просто не можу стримати.А всередині країни про це немає кому піднімати питання, бо опозиція зберігає політичну єдність
А в чому проблема дати відповідь на це запитання? Чи за півтора роки не можуть розслідувати?питають «хто розмінував Чонгар?»
У тому, що кожне слово, використане для відповіді, потягне за собою нові запитання і коло підозрюваних розшириться. А хвиля народного гніву, яка внаслідок цього підніметься, може змити рейтинг когось, як напис на піску на березі Дніпра.А в чому проблема дати відповідь на це запитання?
Не на часі, з тої сторони удар був зі сторони РФ (Маріуполь) а далі з'явився доступ до портів в Азовському морі, плюс той чонгар можна було десантом перелетіти на гелікоптерах і тримати, поки інженерні війська проведуть розмінування в безпеці для себе.А в чому проблема дати відповідь на це запитання?
Так відповідь уже дало ДБР, а Бутусов чудово роз'яснив усе те що лишилось між рядків з очевидних причин.А в чому проблема дати відповідь на це запитання? Чи за півтора роки не можуть розслідувати?питають «хто розмінував Чонгар?»
Та й в Києві я не бачу шалених корків.Хто те все населення, що створює офігенні корки в столиці останніми місяцями? Чи створюють вони ВВП? "Ці б..кі питання зайо.."(с)
Може, в районі Рембаза й нема, а правий берег, сум...(( Звісно, що трохи й Віталька допомагає дуже довгими та неоптимізованими "Та й в Києві я не бачу шалених корків.
Фактично Південний і Північний (частково) мости не працюють, от всі їдуть через центр на залишки мостів. патона також працює з обмеженням.ремонтами доріг
Не знаю як там в Києві, але нещодавно їхав я у годину пік годину на 40-му автобусі від дріжзаводу до повороту на Пасічну у Львові...в Києві я не бачу шалених корків.
Бо від повороту на Пасічну мені ще треба було кілометрів 12 до хати пиляти тим-же автобусом! )))А чого пішки не пройшовся за 20 хвилин?