Переходник на две sim карты

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
та заради Бога, мені-то що до того ))
можливо Кітун тобі першому різав і не знав ще прибабахів білайнівських сімок

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Alex, я повторюю ще раз: стару сімку різав я сам, вручну. Вже якщо пишеш відповіді, то принаймні читав би хоч уважніше попередні повідомлення....

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
до чого дурна агресія?
я читаю і бачу те що бачу:
При тому, коли довелося змінити сімку на нову, з прямокутним чіпом, то, вирізана щипцями Кітуном, вона проробила всього кілька місяців

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Господа!сейчас многие из нас имеют по 2,3,5...сим карт.Действительно выгодно иметь один телефон,в котором одна симкарта основная,другая для звонков на всех вражин(фашистов).знаю многие давно пользуются переходниками на 2симкарты,мультисимами и т.д.Пожалуйста поделитесь поточнее,какой телефон,какой переходник,как устанавл.симкарты вырезаются,вставл.целиком и т.д.Сумасшедшее спасибо всем откликнувшимся...

Простіше всього взяти сіменс, закласти в нього любимого лайфа, купити і просканувати всіх інших опсосів . Правда за КС і Білайн задорого хочуть, але якщо пошукати у знайомих то і за 20 грн можна купити. Залити в телефон і радіти мультисіму. Сам юзаю Мультисім з часів SL45. Колись економило кучу бабла. Особливо коли КС зняв обмеження на термін дії номера. Зараз практично не користуюсь. А на фіга, на МТС 30 грн мушу тратити, це ще + 40 хв на ворогів. Мені хватає. Мрію про повноцінний двусімник з мультисімом програмним. Це було б класно. Чому китайці ще не випустили незрозуміло. На всі інші випадки. Мультисім 6+2 краще не придумали. Правда вирізати - це завжди ризик.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
никогда не понимал людей, юзающих сименс, когда есть адаптер 2+6, который можно вставить в любой (!!) телефон.
объясните, если не трудно :)

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
В EL71 є все що необхідно. (MP3, фонарік, типа камера.) Його можна налаштувати як завгодно. куча паччів, ельфів. У жінки був с75 поміняв на нокію 3210 Classic. До сих пір каже що сіменс зручніше. І не тільки вона. Ось поламається мій сіменс (не дай боже) навіть не уявляю на що перейти. Про смаки не сперечаються, але я ще, можливо, подивлюсь в сторону еріксонів, якщо там мультисім дороблять... Про смарти мовчу - гроші на вітер навіть іт люди через місяць не використовують його як смарт, а що вже говорити про інших.

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
В EL71 є все що необхідно. (MP3, фонарік, типа камера.) Його можна налаштувати як завгодно. куча паччів, ельфів ... Ось поламається мій сіменс (не дай боже) навіть не уявляю на що перейти.

Перейди на EF81 - ещё лучше, чем EL71.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Пользуюсь переходником на 2 СИМки обрезные(КС+БИ) года 2-особых нареканий нет.Заметно садит батарею-на сутки меньше держит.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Пользуюсь переходником на 2 СИМки обрезные(КС+БИ) года 2-особых нареканий нет.Заметно садит батарею-на сутки меньше держит.
Последние версии уже не садят. Может стоит поменять?
У меня старые версии, что в сонерике т610, что в Сименсе А60, покупались года три назад, оба переходниа необрезные, работают отлично, батарею НЕ садят! Пробовал и с ними, и без них.

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)
Кто нибудь пользуется вот такой вещью
Адаптер Super Dual TwinSim Card - 04rd
Есди да, как впечатления? И что с ней надо делать чтоб заработало (надо ли обрезать)? Просто по цене она не дорогая вот и пал выбор, но вдруг не стоит.
Всех кто может просветить буду благодарен за консультацию.

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)
Уже есть 23rd.
Вот и думай - стоит ли? ;)

Ну если так то объясни разницу, а то я еще не пользовался такими вещами. Аж самому смешно какой я темный в этом плане.:dash1:
А и да потянет ли его Nokia 1600 древняя но там акума хватает на неделю

Останнє редагування:

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Ну если так то объясни разницу, а то я еще не пользовался такими вещами. Аж самому смешно какой я темный в этом плане.:dash1:
А и да потянет ли его Nokia 1600 древняя но там акума хватает на неделю

Задай эти вопросы форумчанину kityn - он в этом хорошо разбирается, и даже продаёт всякие варианты.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
до чого дурна агресія?
я читаю і бачу те що бачу:
ообщение от Verden При тому, коли довелося змінити сімку на нову, з прямокутним чіпом, то, вирізана щипцями Кітуном, вона проробила всього кілька місяців
Ах он воно що! Пан не знають української мови і не вміють читати складнопідрядних речень?:apl: Ну тоді ми перефразуємо, щоб було зрозуміліше:
" Коли довелося змінити [стару] сімку на нову, то,[нова сімка],вирізана щипцями Кітуном, вона проробила всього кілька місяців.
Іншими словами, стара сімка, яку вирізав сам кустарним способом, проробила довше, ніж нова,"безглючна" в плані вирізки.
ЗІ: знову ж таки: ніякої агресії: просто не люблю, коли, навіть незумисне, викручують сказане.:boss:

Телефон
М75:), С57 dual-sim, A50, htc6800
никогда не понимал людей, юзающих сименс, когда есть адаптер 2+6, который можно вставить в любой (!!) телефон.
объясните, если не трудно
Адаптер ещё купить надо, симки порезать, с риском зарезать, а в сименс можно залить бесплатно. И сименс удобнее "любого телефона."

Зверху