Тоді на заході взимку світанок буде в дев'ять...Я,как всегда за +3
Тоді на заході взимку світанок буде в дев'ять...Я,как всегда за +3
еммм звісно це залежить від того хто де живе схід/захід і хто мінусував той певно із сходу . Тут питання еммм як би то коректно написати , політичне завжди хтось буде не задоволений , схід або захід , але перевезти на 30 хв вперід відносно зимового і залишити компромісну серединку - не варіант. Тому імхо питання виключно в політичній площині, до кого ми хочемо бути ближче по часу до європи чи до рашки.Тоді краще перейти на літній +2шо опять (с)
Як на мене зараз саме час відмовитися від зміни часу і залишити зимовий , щоб максимально відрізнятися від рашки
мені насправді пофігу +3 чи мінус три , аби стрілки не переводили два рази на рік , бо два місяці в рік через таку фігню все ламаєтьсяТоді на заході взимку світанок буде в дев'ять...Я,как всегда за +3
не перебільшуйте в нас різниця в місцевому часі година, я рахував ще в 2014 Львів Алчевськ близько 59 хв , нажаль східніше Алчевська самі знаєте люди поки що живуть по іншому часу. Тому цих 59 погоду не роблять. А жити синхронно з рашкою заради цих 59хв …Ну для западных районов Украины то будет норм.шо опять (с)
Як на мене зараз саме час відмовитися від зміни часу і залишити зимовий , щоб максимально відрізнятися від рашки
А вот для восточных - это полный трындец.
Летом в 8 вечера уже сумерки, зато рассвет в 2 часа ночи....
Нічого не ламається. Десятки років переводили, і надалі будемо. Нахіба ламати те, що працює і більш-менш всех задовольняє? Всі інші варіанти взагалі лайно.бо два місяці в рік через таку фігню все ламається
Тогда давайте сразу поближе к Америке, сделаем -8 часов от UTC - будет просто отлично.Тому імхо питання виключно в політичній площині, до кого ми хочемо бути ближче по часу до європи чи до рашки.
І правда, політика ж ну жодним чином не впливає на економіку.
А должен решаться сугубо из экономических соображений, политика тут вообще ни при чем
мій графік ламається , весною я два тиждні не висипляюсь і ще переїдаю бо їм на годину ранніше ніж обід , а потім через годину ще раз. А зимою навпаки в обід ще не хочу їсти , а потім під вечір на роботі їм і знову через годину приїзжаю додому і знову їм . Тобто в мене два обіда , або дві вечері і хронічний недосип.Нічого не ламається. Десятки років переводили, і надалі будемо. Нахіба ламати те, що працює і більш-менш всех задовольняє? Всі інші варіанти взагалі лайно.бо два місяці в рік через таку фігню все ламається
Влияет - никто ж не спорит.І правда, політика ж ну жодним чином не впливає на економіку.
А должен решаться сугубо из экономических соображений, политика тут вообще ни при чем
ви говорите так начеб то ця година віднімається від тривалості світолового дня чи додається . Тривалість світлового деня не змінюється від переведення годинника , тобто яким чином це впливає на додаткову витрату, або економію електроенергії мені не зрозуміло. Зимою, осінню, весною хмарно і якщо з неба сніг дощ чи хуртовина то світло прийдеться включати/вмикати навіть в день, ба навіть літом, коли злива то легко на дві три години може скоротитися світловий день і прийдеться вмикати світло посеред дня. А тим більше зимою, коли зранку чи у вечері, потрібно буде додаткову годину включати світло без різниці. Із вуличним освітленням приклад взагалі не коректний, бо воно якраз має світитися завжди коли темно і без різниці , повторюсь, котра година , взагалі ставиться астрономічний таймер, який орієнтується на схід захід сонця +- якийсь там час сутінок. В простішому варіанті фотоелемент. Тобто повторюсь вуличне освітлення працює весь період коли темно , не залежно котра година на годиннику.Это чтобы Ахметов мог больше электроэнергии продать. Только дорожное освещение в Киеве кушает 23 мегаватта электричества в час. При стоимости 5,82 грн/квт один час освещения обходится в 133 860 грн. Умножаем на 150 дней (5 месяцев зимнего времени) и получаем 20 млн грн переплаты только на одном дорожном освещении Киева.
Тебе силкують жерти?ранніше ніж обід , а потім через годину ще раз
але нафіга ходити невиспаним два тиждні заради якоїсь примхи і збивати графік харчування . Ви в курсі що якщо корів доїти в різний час , або змінити час дійки то в них зменьшиться продуктивність. А колитось не виспаний , просто так , то не тільки продуктивність а й аварійність на дорогах чи на виробництві страждаєvlad_g, Ти не розумієш 2 рази на рік тут збираються дідугани, та теревені розводять, але не про жінок, а про будильник. Це традиція!
Post automatically merged:
ну білн от перевели годинник на годину назад на зиму і обід на годину пізніше , або працюєш годин голодний і злий , або ще гірше перекусуєш лишній раз не здоровою їжею , якісь шоколадки булочки, а потім приходить обід і вже їси повноцінно. Весною навпаки обід прийшов, на годину ранніше , а жерти нехочеться і що або силуєш себе жерти , або потім похапцем підчас роботи через годину напихаєшсяvlad_g, Ти не розумієш 2 рази на рік тут збираються дідугани, та теревені розводять, але не про жінок, а про будильник. Це традиція!
Post automatically merged:
ой давайте хоть без религии ибо тут начнеться иудеи мусульмане протестантьіЯ так понимаю, теперь что-то нужно в Пасхой решить, т.к. не дело чтобы она с москалями в один день была? Есть над чем работать.
Чому в тебе все до обіду. Не хочеш не їж в чому проблема жерти другий разобід на годину
розкажіть які. Я ніколи не помічав/не потрапляв. Памʼятаю раз було таке, що десь поїзд стояв годину, щоб іти за графіком.Два рази на рік бардак на залізниці через переведення годинників....