А пруфы? Скрины какие-нибудь? Паблики гудят, пруфов нет...На борщагівці працює 5G від Vodafone!
Так. Хоч скріншотик якійсь.А пруфы? Скрины какие-нибудь? Паблики гудят, пруфов нет...На борщагівці працює 5G від Vodafone!
Такой скрин и закордоном сделать можно. Я где то видел что значок 5г прям возле налписи Водафон юа, но наверное фотожоп все такиХоч скріншотик якійсь.
З ТГ-каналів
Я так розумію, що не на борщагє, а десь між шулявкою і берестейкою біля окремої будівлі. Якщо прям на берестейці то може і у Київстар можна зловить) Я біля окремої будівлі на солом'янці у лайфа 3ж ловив роки за два до його появи у утела ))На борщагівці
Бачив скріни що то є n38 в tdd смугою 40МГц. Тобто телефон має вміти цей діапазон.Доступно всім.
Може, відсутність обладнання?Нагадайте мені що зараз заважає операторам запустити 5G? Враховуючи що нещодавно отримані частоти є технологічно нейтральними
Звісно! Але це не точноИнтересно, 4G отключат, после того как включат 5G ?
Ця технейтральність насправді не дуже такою є. Це більше піар, а не нейтральність.Враховуючи що нещодавно отримані частоти є технологічно нейтральними