Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Місто
Харків
У кого-то вышло больше?
На зараз 22, змiг би й бiльше, але воно таке довге, що на сьогоднi вже лiниво. :LOL:
в мене пише так, як це обійти? -

Помилка​

Ви вже заповнювали це опитування.

For further information please contact Discovery Survey:
[email protected]

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
bossy,
чистить данные браузера - или пройти опрос через другой арбуз... и естессно - менять данные в анкете:zek:

Місто
Львів
Добрый день підкажіть чи можна увійти в градус по номеру телефона бо пошту забув

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
не можу зареєструватися на Кантарі... під номером телефону бігають хвилі, над кнопкою реєстрації червоним пише "сталася помилка"...

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
не можу зареєструватися на Кантарі... під номером телефону бігають хвилі, над кнопкою реєстрації червоним пише "сталася помилка"...
Так він же наче не працює, чи були повідомлення про відновлення роботи?

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Спробуйте змінити браузер. Через хром все ок. ВИ УСПІШНО АКТИВУВАЛИ СВІЙ АККАУНТ, БУДЬ ЛАСКА АВТОРИЗУЙТЕСЬ ВИКОРИСТОВУЮЧИ ВАШУ ОСОБИСТУ ПОШТУ АБО ТЕЛЕФОН.

Місто
Киев
Макс-Мен, у них это давно и выборочно, решилось ручной регистрацией через саппорт.

andreuskas, уверен, не потому. У подруги и ее мамы 100% по одному аккаунту и их номера никак не пересекаются. Всё также, нельзя сменить выбранный вариант, но и он не работает.

cat, больше 100 есть.

• Wow
Реакції: cat
Зверху