За meta.ua не знаю, але ні на ukr.net, ні на gmail - теж нічого не булоА на пошту meta.ua хтось отримав сертифікат Сільпо? В мене порожньо там...
Так. Але прийшли не всi сертифiкати, можливо ще докинуть пiзнiше.meta.ua хтось отримав сертифікат
На одну пошту прийшло, на iншу поки нi.i.ua також залишились без подарунків.
Насправді ніякого нового поповнення немає ні на одному з номерів. І для чого реєструватись? Посилання одне і те ж саме для віх номерів.Дякуємо за участь в опитуванні! Ми поповнили вказаний номер. Реєструйтесь у Gradus та отримуйте винагороду:
Опитування за винагороду
Проходьте опитування за винагороду, впливайте на різні сфери життя в країні та бізнесі, і дізнавайтесь нові інсайти.bit.ly
Це вони так про сертифікати сповістили.На всі номери, що приймали участь в опитуваннях сьогодні надіслали таке SMS:
Насправді ніякого нового поповнення немає ні на одному з номерів. І для чого реєструватись? Посилання одне і те ж саме для віх номерів.Дякуємо за участь в опитуванні! Ми поповнили вказаний номер. Реєструйтесь у Gradus та отримуйте винагороду:
Опитування за винагороду
Проходьте опитування за винагороду, впливайте на різні сфери життя в країні та бізнесі, і дізнавайтесь нові інсайти.bit.ly
Жодний з моїх номерів не приймав участі в сертифікатах.Це вони так про сертифікати сповістили.
А в мене прийшли повідомлення на ті що вказав в сертифікатному опитуванні.Жодний з моїх номерів не приймав участі в сертифікатах.Це вони так про сертифікати сповістили.
Ні, це про поповнення телефонів.Це вони так про сертифікати сповістили.На всі номери, що приймали участь в опитуваннях сьогодні надіслали таке SMS:
Опитування за винагороду
Мені прилетіло на ті номери, котрі отримали 20 грн, 20/22/29.07.ніякого нового поповнення немає
&це про поповнення телефонів.
справді ніякого нового поповнення немає
Позавчора розiслали всiм. Тим хто не отримав мабуть вже не отримае навiть пiсля написання в пiдтримку.Градус розсилає сертифікати рандомно чи після написання в підтримку?