Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Одеса
Намагаюсь зареєструватись на кантор
Не приходить лист для активації акаунту на пошту, написав в підтримку-мовчать
Хтось реєструвався нещодавно?

Місто
Киев
gnom@, у них давно и стабильно глючит регистрация. Надо поддержку больше дергать.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Прийшло якихось смішних 6 грн поповнення.
Зі сторонніх опитувань нещодавно пробував пройти від Діскавері, де вхідне питання про доходи на місяць було кумедне (шось типу 60к | 60-100к | 100-150к) і я на ньому завалився.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Доброго дня, друзі!
Лишаймося на хвилі актуальних опитувань!!!
Просимо не проходити опитування повторно, якщо ви відповідали вже на опитування цієї тематики. Дочекайтесь - скоро будуть нові опитування)
Ловіть наш дайджест та долучайтеся до досліджень, якщо ще цього не зробили (ми все бачимо👀)
1. 🛒 Місця покупок повсякденних товарів: оцініть ваш супермаркет та отримайте 25 грн на мобільний, тривалість до 15 хв. Запрошуємо ЛИШЕ жителів великих міст: Київ, Львів, Дніпро, Одеса.
ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ
2. 💳 Оцінки потребують не лише продукти в супермаркеті, а й Банківські продукти! Винагорода від 5 до 50 грн (за 10 хв вашого часу)! Нагадаю, що якщо ви берете участь в опитуваннях, ви є фінансово грамотною людиною 😎.
ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ
3. 🛍 Не лише ж по супермаркетах ходити, запрошуємо до опитування категорії одягу! Винагорода 40 грн, тривалість 25 хв. Вибачте, чоловіки, але тут у нас суто жіноча компанія 👠
ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ
4. 🎧 Невже ще хтось не бачив нашу нову технологію в оцінці рекламних роликів? Вам варто це спробувати!!! Винагорода 15 грн (скорочена версія тесту - всього за 7 хв вашого часу).
ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ
📌 Заповнюйте анкети та будь-де в курсі актуальних досліджень!

Місто
Кропивницький
Прийшло якихось смішних 6 грн поповнення.
Зі сторонніх опитувань нещодавно пробував пройти від Діскавері, де вхідне питання про доходи на місяць було кумедне (шось типу 60к | 60-100к | 100-150к) і я на ньому завалився.
Це діскавері, на номерах, де відмова.
На cbr хтось виводив? Я набрав 100, нажав вивести і все, не питаючи куди вивести пише, що кудись пішло.

Причина: up
LiquidStrm, Мне тоже пришли странные 26 грн. явно от Дискавери.
Це Градус мухлює. Я тільки Градусом та Inmind користувався, ніяких Діскаверей не було. Градус на один номер прислав 51 грн, а на всі інші по 6 (!!!), хоч обіцялось по 20.
А Inmind то зовсім важкий випадок...

Місто
Vinnitsa
Senso 300 гривень, коли накопичуються, то можна вивести на мобільний номер, або картку.

Місто
Сміла
Senso 300 гривень, коли накопичуються, то можна вивести на мобільний номер, або картку.
Підкажіть як дізнатись "курс" бонусів до гривні. (мені такої інф. знайти не вдалось..) Ось і беруть сумніви чи варто взагалі витрачати час.
Нараховано 725 бонусів скільки це 7.25 копійок .........чи 72.50 грн. чи.......???

Вкладення

• Сенсо.jpg
    Сенсо.jpg
    12.2 КБ · Перегляди: 37
Місто
Львів
https://start.ua.nationalsample.com/?id=1005085выд 3 вересня наколядував 524,8 грн. пробував вивести - завше помилку вибиває, написав в службу підтримки десь за тиждень відповіли отаке:
Вибачте, будь ласка, за незручності. Ми також помітили збій у цій системі і працюємо над його виправленням. Ми намагаємось налаштувати систему так, щоб це було максимально зручно для наших учасників.

Ми можемо вивести Вам гроші на Вашу картку. Зверніть увагу: ми НІКОЛИ НЕ ПИТАЄМО Вас про термін дійсності Вашої картки і секретний тризначний номер СVV на її звороті.

Щоб вивести кошти, будь ласка, надайте номер Вашої картки та Ваше їм’я як воно вказано на карті.
З повагою,

Oleksandr Dobroier
Ukraine - Business development manager

очікую кошти.

Зверху