- Місто
- Кропивницький
Они персональные. Второй раз не пройдёшь.Поделитесь ссылкой пожалуйстаВсе уже получили персональные ссылки на опрос про Новую Почту от дискавери?
Они персональные. Второй раз не пройдёшь.Поделитесь ссылкой пожалуйстаВсе уже получили персональные ссылки на опрос про Новую Почту от дискавери?
Так опитування пройшов. № Тел. ввів.. ііі..... зависло довго мовчало. Далі вискочила помилка.Все уже получили персональные ссылки на опрос про Новую Почту от дискавери?
В мене те ж саме. Опитування не гальмує, а як номер для зарахування грошей - так помилка Cloudflare.Так опитування пройшов. № Тел. ввів.. ііі..... зависло довго мовчало. Далі вискочила помилка.
Спроба знову відкрити з'являються попередження що опитування завершене або вже пройдене.
Так що не зрозуміло зарахували чи ні.
Эта ссылка висела на оф.сайте несколько дней. Теперь они просят персональный код доступа. Многие жалуются. что вся эта вакханалия не работает. Придется с понедельника долбить их по почте, ибо вся эта псевдо-конспирация многих респондентов уже ***бала.Поделитесь ссылкой пожалуйста
Було то саме, написав в підтримку, сказали шо всі відповіді збереглись і хвилюватись не треба… але походу 30грн. таки захом‘ячуть і не дадуть, треба буде проконтроолювати.В мене те ж саме. Опитування не гальмує, а як номер для зарахування грошей - так помилка Cloudflare.Так опитування пройшов. № Тел. ввів.. ііі..... зависло довго мовчало. Далі вискочила помилка.
Спроба знову відкрити з'являються попередження що опитування завершене або вже пройдене.
Так що не зрозуміло зарахували чи ні.
Ага, але тільки на один номер15 грн прийшли. сухарі чи насіння. Я вжє думав можна і не чекати.
але 2 разиАга, але тільки на один номер15 грн прийшли. сухарі чи насіння. Я вжє думав можна і не чекати.
Мені разале 2 рази
так. як і помилку після написання номеру.(Все уже получили персональные ссылки на опрос про Новую Почту от дискавери?