Якщо це за викладене вище, то і не зарахує. Після НР пофіксили цю фішку.теж поки немає ...
Якщо це за викладене вище, то і не зарахує. Після НР пофіксили цю фішку.теж поки немає ...
Було запрошення.Якщо це за викладене вище, то і не зарахує. Після НР пофіксили цю фішку.теж поки немає ...
Доброе утро, я напишу им в поддержкуSergeiVladimirovichUkr, Я зареєструвався, але що далі? Мене просто перекинуло на сторінку вебсайта, де нічого немає.
Видно, что два человека зарегестрировалось за реф , значит просто надо подождать опросов, вы почту указывали или номер телефона?Доброе утро, я напишу им в поддержкуSergeiVladimirovichUkr, Я зареєструвався, але що далі? Мене просто перекинуло на сторінку вебсайта, де нічого немає.
ніДіскавері комусь закинув 30-ку за "Додаткове опитування споживацьких вподобань", яке вони запустили після збою попереднього?
Прийшли 30 грн. І ще 10 можє сухарики.Діскавері комусь закинув 30-ку за "Додаткове опитування споживацьких вподобань", яке вони запустили після збою попереднього?
Наверно дискавери, сухарики были по 15.Прийшли 30 грн. І ще 10 можє сухарики.Діскавері комусь закинув 30-ку за "Додаткове опитування споживацьких вподобань", яке вони запустили після збою попереднього?
Сьогодні, після заповнення, обіцяють 100 балів. Після обробки.
Щойно прийшли.Діскавері комусь закинув 30-ку за "Додаткове опитування споживацьких вподобань", яке вони запустили після збою попереднього?
Урізали на половину. Мені обіцяли 200 в запрошенні. А на перевірку відправили 100.С
Сьогодні, після заповнення, обіцяють 100 балів. Після обробки.
Сьогодні пройшов, мова про Т2, 100гр обіцяли закинути на номер дитини на протязі 2тижнів.Сапіенс пропонує телефонне опитування за 100гр. Але треба знаходитись біля ТВ.
@Discovery_survey_botSergeiVladimirovichUkr, і те і те вказував.
Може я чогось не розумію. Якщо зайти на цю сторінку то там нічого не працює, як подивитися опитування чи авторизуватися?
DiscoverySurvey
discovery-survey.com
Аналогично. То пытается себе накрутить рефералками.(за весь час участі було 5-ть опитувань)
3 почты и ничего нетDiscovery вчора розсилало на пошту запрошення на опитування на тему 'риби та морепродуктів', 30 грн., прийшло в Спам, перевіряйте.