Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Вчора проходив зум опитування про снеки. Винагорода 200гр. на картку і набір снеків новою поштою. Від мене хочуть номер картки, розписку про отримання 200гр. І реквізити нової пошти. Чи нема тут якогось підвоху? Може хтось вже проходив такі зумм опитування?

Місто
Киев
Вчора проходив зум опитування про снеки. Винагорода 200гр. на картку і набір снеків новою поштою. Від мене хочуть номер картки, розписку про отримання 200гр. І реквізити нової пошти. Чи нема тут якогось підвоху? Може хтось вже проходив такі зумм опитування?
Можно ссылку на него?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Можно ссылку на него?
Там был опрос от ВД или сапиенса (уже не помню, пару недель назад наверно) за 5гр с несколькими общими вопросами и предложением продолжить в режиме zoom конференции (дав свой телефон для связи с организатором) и получить дополнительно 200гр в качестве вознаграждения. Вчера позвонили и предложили закончить опрос. Настораживает просто возраст в 22...25лет кореспондентов. Но деньги выплатили сразу прямым переводом.

• Like
Реакції: moby
Місто
Львів
andreuskas , та думаю має бути все норм, розписку їм потрібно для звітування, 22-25р. - основна група покупців їх снеків, тому їм цікава ваша реакція на пробу різних смаків, або це можуть бути різні упаковки.

Місто
Львів
Може в студентів була лабораторна робота :)
P.S. Головне щоб не скед‘юли наступний зум-колл через 40 днів :D

Зверху