Наприклад мені це повідомлення не в смс прийшло, а на e-mail (його я при завершенні опитування залишав разом з номером телефону)Цікаво, як це у вас вийшло, адже відповісти на повідомлення не дає?
Наприклад мені це повідомлення не в смс прийшло, а на e-mail (його я при завершенні опитування залишав разом з номером телефону)Цікаво, як це у вас вийшло, адже відповісти на повідомлення не дає?
Ungvar, а з якої адреси вони писали?
Я же писал выше, что пришли. От момента снятия со счёта до зачисления прошло где-то 4...5 дней. Может быть потому что в прошлом месяце до вывода не хватило 10гр? И по факту большая часть была заработана по старым правилам.Деньги на телефон от Градуса, так никому и не пришли, в этом месяце?У градуса наверно все скверно сейчас, раз их опросы через опиньон идут?
Они мне сами писали на e mail, им в том письме написал, что на номер денежка не пришла и сегодня их менеджер со мной связался и далее пришло 45Цікаво, як це у вас вийшло, адже відповісти на повідомлення не дає?потом им на этот текст сбросил номер, куда не пришли денежки
я написав їм у фб - відразу заплатили.Шановні учасники!Сьогоднi прийшло лише на один з багатьох беручих участь в останньому опитуваннi номерiв Lifecell, три рази по 35грн.Только что пришло на один ватафон 35 денег.
Опитування проходив тiльки по два рази на кожному номерi.
Нажаль, цими днями сталася технічна помилка і нам повернулися велика частка платежів - близько 400 учасників ще не отримали свою винагороду.
Ми вже вирішуємо це питання і в найближчі дні всі учасники отримають винагороду
Вдячні тим, хто повідомив нас про те, що винагорода не надійшла, адже завдяки вам ми виявили цю проблему!
З повагою Dive & Discovery Research
Пішла хвиля виплат.Сьогодні заповнював діскавері Нової пошти, тільки на один Київстар сьогодні ж і прийшло, на інші шт.15, в т.ч., КС, ВФ, ЛС, Тримоб, Інтер - поки нічого. ЛС, який заповнював три дні тому - сьогодні також прийшло, заповнив з цим номером ще раз, щоб закріпити результати опитування.
Також отримав, правда вчора писав їм.Пішла хвиля виплат.Сьогодні заповнював діскавері Нової пошти, тільки на один Київстар сьогодні ж і прийшло, на інші шт.15, в т.ч., КС, ВФ, ЛС, Тримоб, Інтер - поки нічого. ЛС, який заповнював три дні тому - сьогодні також прийшло, заповнив з цим номером ще раз, щоб закріпити результати опитування.
Не писав. На два з трьох Водафонів не прийшло, не прийшло і на номер ЛС, де проходження по 2 колу. Або порозумнішали, або ще дійде чергаТакож отримав, правда вчора писав їм.
Написал вчера вечером и сегодня с утра. Глухо. Писал с разного мыла.Lawyer,
что мешает написать, адрес я скидывал выше - тем более, реагируют на обращения они сразу.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Бурун, ти майже 9 рокiв на форумi.якщо не важно ткніть
Я мыло не указывал в опросах.websanis,
мыло то, что указано в опросе где и номер тел. на который не пришла выплата? Возможно завалили им почту - рассматривают по очередности поступления...![]()