Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Цікаво, як це у вас вийшло, адже відповісти на повідомлення не дає?
Наприклад мені це повідомлення не в смс прийшло, а на e-mail (його я при завершенні опитування залишав разом з номером телефону)

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
У градуса наверно все скверно сейчас, раз их опросы через опиньон идут?
Деньги на телефон от Градуса, так никому и не пришли, в этом месяце?
Я же писал выше, что пришли. От момента снятия со счёта до зачисления прошло где-то 4...5 дней. Может быть потому что в прошлом месяце до вывода не хватило 10гр? И по факту большая часть была заработана по старым правилам.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: moby
Місто
Київ
потом им на этот текст сбросил номер, куда не пришли денежки
Цікаво, як це у вас вийшло, адже відповісти на повідомлення не дає?
Они мне сами писали на e mail, им в том письме написал, что на номер денежка не пришла и сегодня их менеджер со мной связался и далее пришло 45

Вкладення

• Screenshot_20240221_174507_Gmail.jpg
    Screenshot_20240221_174507_Gmail.jpg
    296.2 КБ · Перегляди: 42
Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
Только что пришло на один ватафон 35 денег.
Сьогоднi прийшло лише на один з багатьох беручих участь в останньому опитуваннi номерiв Lifecell, три рази по 35грн.
Опитування проходив тiльки по два рази на кожному номерi.
Шановні учасники!

Нажаль, цими днями сталася технічна помилка і нам повернулися велика частка платежів - близько 400 учасників ще не отримали свою винагороду.

Ми вже вирішуємо це питання і в найближчі дні всі учасники отримають винагороду
Вдячні тим, хто повідомив нас про те, що винагорода не надійшла, адже завдяки вам ми виявили цю проблему!

З повагою Dive & Discovery Research
я написав їм у фб - відразу заплатили.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Сьогодні заповнював діскавері Нової пошти, тільки на один Київстар сьогодні ж і прийшло, на інші шт.15, в т.ч., КС, ВФ, ЛС, Тримоб, Інтер - поки нічого. ЛС, який заповнював три дні тому - сьогодні також прийшло, заповнив з цим номером ще раз, щоб закріпити результати опитування.
Пішла хвиля виплат.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Щось градус зовсім спакудився написали помилка і бали зняло але сертефікат на 50 грн. в єва не прийшов.:dash1:

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Сьогодні заповнював діскавері Нової пошти, тільки на один Київстар сьогодні ж і прийшло, на інші шт.15, в т.ч., КС, ВФ, ЛС, Тримоб, Інтер - поки нічого. ЛС, який заповнював три дні тому - сьогодні також прийшло, заповнив з цим номером ще раз, щоб закріпити результати опитування.
Пішла хвиля виплат.
Також отримав, правда вчора писав їм.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Pepto,
хз, я сам по ссылке с поста переходил на опрос... по логике, если в опросе указал номер и мыло - то это и есть регистрация... ИМХО :zek:

Місто
Київ
Lawyer,
что мешает написать, адрес я скидывал выше - тем более, реагируют на обращения они сразу.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Написал вчера вечером и сегодня с утра. Глухо. Писал с разного мыла.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
websanis,
мыло то, что указано в опросе где и номер тел. на который не пришла выплата? Возможно завалили им почту - рассматривают по очередности поступления... :unsure:

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
і мені ще раз 35 грн прийшло сюрпризом. чого би це? у них грошей забагато і вже не знають куди подіти? чи то відшкодування за моральну образу, типу що змусили мене писати їм у техпідтримку?:D

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
websanis,
зря... на него бы и прилетело письмо с "извинениями" :unsure:

P.S. я уже не стал наглеть - и так сотку накинули, спасибо им - на паре номеров продлил срок действия, еще и сотку на карту вывел :cool:

Останнє редагування:
Зверху