Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Опрос от градуса для женщин 30+, живущих в районном или областном центре не менявших место жительства после 24.02.2022, использующих декоративную косметику (выбирать надо только ее - не брать лекарство, обувь или что-либо еще).
Біля 70 відсотків пройденого сказали що шукають трохи іншу аудиторію (((
Пс. Не дуже засмучуюсь, так як з раніше пройдена взагалі нічого не капсуло з тих пір як перестало капати з тими законами

Місто
Одесса
уже сразу после выбора возраста посылает куда подальше...

Місто
Київ
Смсами від Research.ua на номера сьогодні заінтригували;
"Дякуємо за участь в опитуванні Агентства ООН. Винагорода надійде Вам на телефон найближчим часом."

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: cat

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
5 балів зарахувались одразу навіть за повну анкету "Вікторина"
В мене взагалі НУЛЬ! І як з'ясувалось, не тільки за цей проєкт, а і за попередні :(

Переглянути вкладення 54979
Ось що відповіла підтримка

Вітаємо.
У більшості проектів бали нараховуються одразу після проходження анкети.
Але бувають і такі, в яких бали нараховуються після закінчення всього проекту, тобто після отримання анкет від всіх учасників даного опитування, а також після перевірки анкет.
Це може бути терміном від 1 до 3 тижнів.
У такому випадку, у розділі "Мої проекти" у вкладці "Завершені" - показує назву проекта та "0 балів" навпроти.
Після терміну, необхідного для загального завершення проекту, ці "0 балів" зміняться на ту кількість балів, що була вказана у запрошувальному листі, а у розділі "Мій рахунок" у вкладці "Історія балансу" - буде також додана назва даного проекту та бали за нього.

Бали за опитування де зараз "0" балів вказано, будуть нараховані приблизно до 10 червня.
✨
Дякуємо Вам за участь у наших проектах.
З повагою, Опініон.

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Добрий ранок, а tns opros вже не виводить на телефон? Я так зрозумів що лише на благодійність і сертифікати від eva?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Кам’янець-Подільський-Київ
Телефон
Blackview A8 MAX
"Дякуємо за участь в опитуванні Агентства ООН. Винагорода надійде Вам на телефон найближчим часом."
Прийшло 50 грн на водафон

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Добрый день, сегодня хотел вывести 312,5 грн с проекта "Власна Думка" в первый раз.
Так и не понял, где там ввести номер карты, когда написало, мол, не обратимое действие.

По итогу карту номер не ввёл, на балансе 0.
Связи прямой с тех поддержкой нет, через какой то Clint написал и когда ответят даже нет понимания.
Возможно, кто то сможет подскажет процесс возврата средств или как заказывать на будущее у них, по номеру мобильного пополнение?
Придет имейл с просьбой указать номер карты, отвечаешь и ждешь несколько дней.
Аналогичная ситуация. Подскажите, пожалуйста, как долго ждать на имейл с просьбой указать номер карты?

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Мені зі всіх опросів прийшли вчора 10 грн на кс
За який саме опрос хз, їх багато було

Місто
Київ
Добрый день, сегодня хотел вывести 312,5 грн с проекта "Власна Думка" в первый раз.
Так и не понял, где там ввести номер карты, когда написало, мол, не обратимое действие.

По итогу карту номер не ввёл, на балансе 0.
Связи прямой с тех поддержкой нет, через какой то Clint написал и когда ответят даже нет понимания.
Возможно, кто то сможет подскажет процесс возврата средств или как заказывать на будущее у них, по номеру мобильного пополнение?
Придет имейл с просьбой указать номер карты, отвечаешь и ждешь несколько дней.
Аналогичная ситуация. Подскажите, пожалуйста, как долго ждать на имейл с просьбой указать номер карты?
Добрый вечер.
Им написал самостоятельно, и они через пару часов прислали письмо, где просили указать номер карты.
Денежку зачислить примерно за два дня.И прислали отчёт, даж на 50 копеек больше)
Они ответят, если нет, то внизу проекта указана их почта, то им напишите

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Що за опитування? Всім заплатили?

Місто
Київ
Що за опитування? Всім заплатили?
Пришло только на один из трёх номеров.

• Sad
Реакції: cat
Зверху