Прийшли тiльки на один номер.Прийшли 15 грн. на Водафон! Напевно за картопляну соломку.
Це скорiше за грiнки, бо за соломку ще рано.
Прийшли тiльки на один номер.Прийшли 15 грн. на Водафон! Напевно за картопляну соломку.
Ой щось пішло не так? Що може бути?Маєте другу половинку? Перешліть їй запрошення на опитування, вона зможе поділитися своїм досвідом та отримати 20 грн на мобільний рахунок https://web.gradus.app/survey/make_up2
Хто не встиг, той спiзнився.Ой щось пішло не так? Що може бути?
І не дивно, відгуки здебільшого негативні.andreuskas, платять тільки на карту приват,після 20 числа наступного місяця. 1 опитування пройшов,але не нарахували нічого. Писав в підтримку, нічого не додали. Умови ніякі,я пас(
Вчера на один номер прилетело тоже 45грн. Ни куда не писал и не знаю от кого и за что.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Ну, я кроме дискавери этим номером нигде не участвовал...Вчера на один номер прилетело тоже 45грн. Ни куда не писал и не знаю от кого и за что.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Сегодня мне начислили за этот Торт.Потратил час времени на Торт от опинион, а они кинули 5 баллов! Через 5 мин захожу - стало ноль баллов... Етить колотить
Только на один из 11 номеров пришло.20ки полетіли
Вот 40ки зашли на все.Только на один из 11 номеров пришло.20ки полетіли
Выборочно, а вот 15 наверно от градуса? Или соломка зашли на все.20ки полетіли.
І 40ки.
Вчора те саме було.сьогодні Кантар мене прокантарив: завис на виборі міста і все - опитування про...е!(
Які хитруни. В моб.додатку 7 яблук дали за це