В мене 2/76 булоІ гроші зарахували одразу після опитування. Але що здивувало, в кінці опитування видало 19/76. Це вони хочуть сказати, що я вірно відповів тільки на 19 питань? Але то буде брехня! Так, на всі питання, можливо, і невірно відповів, але їх було може штук 20Таке ж саме з таймером на 40 секунд і 76 питань вчора пройшов в Кантар.Але дивні там були 76 питань. Такого ще ніде не бачив, ще із таймером на кожне.
Мені показало 57/76. Теж сумнівно, бо навмання відповів може на 5-6 питань, решту знав як правильно, але вже як є.видало 19/76
А опитування за 20грн?Градус закрив червень місяць.
Я про застосунок.А опитування за 20грн?Градус закрив червень місяць.
За червень пройшов чотирнадцять штук.
Знов прийдеться iм писати та соромити.
А 116 бонусов которые висят ещё с прошлого месяца в приложении, так и не вывели на телефон. В поддержку им писал, тишина.Градус закрив червень місяць.
Проверяйте номер телефона на который должны идти бонусы. В приложении исчезнут чуть больше.А 116 бонусов которые висят ещё с прошлого месяца в приложении, так и не вывели на телефон. В поддержку им писал, тишина.Градус закрив червень місяць.
Така ж ситуація. Бонуси висять і тиша. +за таблеткі,ясно і дтек-нічого не виплатили. Написав в підтримку.Проверяйте номер телефона на который должны идти бонусы. В приложении исчезнут чуть больше.А 116 бонусов которые висят ещё с прошлого месяца в приложении, так и не вывели на телефон. В поддержку им писал, тишина.Градус закрив червень місяць.
60...На новые номера, до июня не участвовавшие в опросах только что упало по 110грн. одним пополнением.
Градус?
За все опросы июня у меня должно быть 270, пришло 110.Градус, по ходу оптом кинул за все опросы июня.
То часом не діскавері за оце опитування насипав на всі номери по 35 грн 1 числа. Бо вмене на два номери 1 числа впало по 35 грн, але тут вже не згадаю чи за це опитування чи за якесь іншеТрохи кривеньке вiдкрите опитування вiд Дiскаверi.
Допоможіть нам покращити поштові сервіси в Україні! Пройдіть наше опитування
і поділіться своїми думками – ваш внесок важливий.
Кожному учаснику, який пройде опитування повністю, винагорода: 35 грн на рахунок мобільного протягом 72 годин.
https://discovery-survey.com/index.php/387413?lang=uk
П оцьому недолугому опитуванню написав листа наТо часом не діскавері за оце опитування насипав на всі номери по 35 грн 1 числа. Бо вмене на два номери 1 числа впало по 35 грн, але тут вже не згадаю чи за це опитування чи за якесь іншеТрохи кривеньке вiдкрите опитування вiд Дiскаверi.
Допоможіть нам покращити поштові сервіси в Україні! Пройдіть наше опитування
і поділіться своїми думками – ваш внесок важливий.
Кожному учаснику, який пройде опитування повністю, винагорода: 35 грн на рахунок мобільного протягом 72 годин.
https://discovery-survey.com/index.php/387413?lang=uk
[email protected] через 13 хв відповіли, ще через 7 хв прилетіли 35 грн. |