У вас у цьому місяці є виплата, але ви її ще не отримали?Что это означает эта надпись, в приложении Gradus? В настройках перечисления бонусов.
У вас у цьому місяці є виплата, але ви її ще не отримали?Что это означает эта надпись, в приложении Gradus? В настройках перечисления бонусов.
Выплаты нет ещё. Хотя ещё в прошлом месяце июле, насобирал более 100 бонусов.У вас у цьому місяці є виплата, але ви її ще не отримали?Что это означает эта надпись, в приложении Gradus? В настройках перечисления бонусов.
За червень платили в 20-х числах липня.Выплаты нет ещё. Хотя ещё в прошлом месяце июле, насобирал более 100 бонусов.У вас у цьому місяці є виплата, але ви її ще не отримали?Что это означает эта надпись, в приложении Gradus? В настройках перечисления бонусов.
В підтримку звертались, що вони кажуть?заявку приймає, декілька днів обробляє заявку і потім без пояснення причин повертає бали назад без поповнення мобільного?
Так, тим більше що ситуація повторилася... Може ліміт перевищено?але щось схоже як працює в них по іншому
Скоріш за все, то окреме запрошення для нових користувачів, яким пропонують додаткові бонуси за реєстрацію в додатку.треба реєструватися до певного числа
Було в мене таке. Вiдповiв на лист з запрошенням i пiзнiше тихенько нарахували.Кантар знову не нараховує бали за опитування. ( 36 грн. квас і напої)
Дії цього недоградуса нагадують дії типового шахрая, які зводяться до "доведи сам, що ти не жираф". Ніяких виплат за опитування немає, на емейл не відповідають.Градус дивує. Написав в коментарях в фейсбук що не прийшли гроші. Просять скріни з смс з початку серпня і з додатку мій водафон. Не вірять чи що
Відповіли в тех. підтримці Kantar, що не поповнювало через те, що по банку платіж не проходив бо номер не існуючий (що є дещо дивно), я так підозрюю, що це може бути через те, що по MNP номер переведено до іншого оператора. Тепер вказав інший номер, подивимось, як воно буде.А цікаво, це нормально в Kantar, коли вже вдруге намагаюсь обміняти бали на поповнення мобільного, заявку приймає, декілька днів обробляє заявку і потім без пояснення причин повертає бали назад без поповнення мобільного?
Перепрошуємо за незручності, найближчим часом вам буде виплачена ваша сума. Дякуємо, що берете участь в опитуваннях!Градус дивує. Написав в коментарях в фейсбук що не прийшли гроші. Просять скріни з смс з початку серпня і з додатку мій водафон. Не вірять чи що.
Дай посилання, де/кудт писав, бо я їм у зворотній зв'чзок у мобдодатку написав про це - тишаГрадус дивує. Написав в коментарях в фейсбук що не прийшли гроші. Просять скріни з смс з початку серпня і з додатку мій водафон. Не вірять чи що.