Платні опитування: винагорода за свою точку зору

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
29 жовтня крайне опитування по основному акку, на додатковий - вчора було запрошення про алкашку (32грн).

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
21жовтня перед цим 4 шт не зміг пройти, не відкривались.
Щойно проходив ВД обіцяли 75 дали 60 за друге обіцяли 53.5 дали 35гр Це нормально? Наче ж платили те що заявлено.

Місто
Киев
У мене така біда з мобільного Vodafone - допомагає Opera з VPN, або просто з Lifecell відкрити. Я їм в підтримку нагадую про цей баг, але стали морозитись на мої такі запити.

У ВД схоже є проблеми, тож варто звикати до подібного.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
У мене така біда з мобільного Vodafone - допомагає Opera з VPN, або просто з Lifecell відкрити. Я їм в підтримку нагадую про цей баг, але стали морозитись на мої такі запити.

У ВД схоже є проблеми, тож варто звикати до подібного.
А я чомусь подумав що це опитування для користувачів ПК. Бо інтернет в мене лайфсел переважно.

Місто
Сміла
І ось так останній час проходять опитування. :)

Вкладення

• 2024-11-04 .jpg
    2024-11-04 .jpg
    263.7 КБ · Перегляди: 52

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Лише на мої акаунти Kantar вже майже 2 тижні не приходять опитування?
Останні два опитування були про дитяче харчування. У кого є діти до 2 років. :feel: і потрібно бути молодою дівчиною. :rolleyes:

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Так а "вихлоп" буде?
Бо за останнє опитування від діскавері (алко-голка), поприлітали 25, на номери де не пройшов, і на той один де ніби пройшов, але при введенні номера відшили.

Місто
Київ
Місто
Сміла
Надійшло.
(може кому цікаво.)
Запрошуємо Вас прийняти участь у новому дослідженні.
Всі Ваші відповіді конфіденційні і будуть використовуватися виключно для дослідницьких цілей.
Опитування триватиме 20 хвилин. За проходження опитування Ви отримаєте 200 балів.
------------------------------------------------------------
(відношення до київстар та його допомогу.... )

Зверху