Там и сороковки и полтосы летят. Дискавери сыпет.Четвертаки залетают, проверяйте...
Там и сороковки и полтосы летят. Дискавери сыпет.Четвертаки залетают, проверяйте...
Останнє в мене 24-25 жовтня.майже 2 тижні
Есть такое. Перед этим бомбили опросами безбожно.Лише на мої акаунти Kantar вже майже 2 тижні не приходять опитування?
У мене така біда з мобільного Vodafone - допомагає Opera з VPN, або просто з Lifecell відкрити. Я їм в підтримку нагадую про цей баг, але стали морозитись на мої такі запити.не відкривались
А я чомусь подумав що це опитування для користувачів ПК. Бо інтернет в мене лайфсел переважно.У мене така біда з мобільного Vodafone - допомагає Opera з VPN, або просто з Lifecell відкрити. Я їм в підтримку нагадую про цей баг, але стали морозитись на мої такі запити.не відкривались
У ВД схоже є проблеми, тож варто звикати до подібного.
Останні два опитування були про дитяче харчування. У кого є діти до 2 років.Лише на мої акаунти Kantar вже майже 2 тижні не приходять опитування?
Тоже так дали.обіцяли 53.5 дали 35гр Це нормально?
Так а "вихлоп" буде?І ось так
Там вроді писали по пісят, але від когось прилетіло 65, хз чи то вони, чи звідки.останнє опитування від діскавері
Были опросы по 40, 35 и 25. Может 40+25.Там вроді писали по пісят, але від когось прилетіло 65, хз чи то вони, чи звідки.останнє опитування від діскавері
На одному номері, так і було.Может 40+25