Новшество от градуса : один опрос - один IP. Я в шоке!
Таке обмеження на "Красиві вогники гірлянд"?Новшество от градуса : один опрос - один IP. Я в шоке!
Да.Таке обмеження на "Красиві вогники гірлянд"?
Приходят по смс на те номера, на которые градус не платит уже давно. Такой троллинг у них.Куди надходять запрошення ? Як що не секрет.
В мене гірлянди зірвалися, кинуло на початок, і стало недоступним..."Красиві вогники гірлянд"?
А если панда есть, а внизу не пишет, "Ви отримали 20 бонусы"?З особистих спостережень; якщо після опитування Gradus не побачили панду- виплат на цей номер не чекайте. Щось типу чорного списку від Gradus.
Ви ще на таке ведетесь?Знову цей сюр 4х7,5 від ВД, і знову всі чотири мимо. Ех...
На градус уже не ведусь, а на це ще поки ведусь...Ви ще на таке ведетесь
Бред. Мне ни разу на почту не пришла ссылка на опрос (ну может одна или две уже и не вспомню), всегда приходится проверять в личном кабинете на сайте.они утверждали, будто у них ВСЕ опросы приходят только ссылкой на имейл.
Да уж, питання яке цікавить багатьох. Такий сервіс мідним тазом накрився. Дякуємо "світлим головам", які вовину тисячу на мобільний переганяли...може є ще сервіси на кшталт EasyPay, в яких можна було кошти з мобільного вивести на картку?