Тут саме ОПИТУВАННЯ дуже недовгоживуче через хвилину від запрошення вже недоступне:Перевіряйте, недовго/недорого.
Переглянути вкладення 66747
А може вони блокують,- беручи до уваги попередні відповіді?дуже недовгоживуче
20 Лютого крайнєКомусь Градус за останні два тижні опитування надсилав?
Вчора було. Я не підійшов.Комусь Градус за останні два тижні опитування надсилав?
У недоградуса? Ні, не один.Я один такий щасливчик?
Можете поделиться ссылкой?Вчора було. Я не підійшов.Комусь Градус за останні два тижні опитування надсилав?
В додатку.Можете поделиться ссылкой?
Там під опитуванням вказано що воно безкоштовне. Крім того про такі безкоштовні опитування прямо вказано в застосунку.А що на "нова мода" пішла, навіть за ті опитквання які пройшов начисляють "0" балів? За 3 послідні опитування (посліднє сьогодні)- 0 балів. Я один такий щасливчик?
Не зовсім так. Про останнє "Актуальний пульс" було вказано 10 чи 11 бонусів, в результаті нуль.Там під опитуванням вказано що воно безкоштовне. Крім того про такі безкоштовні опитування прямо вказано в застосунку
Нема там такого.Не зовсім так. Про останнє "Актуальний пульс" було вказано 10 чи 11 бонусів, в результаті нуль.Там під опитуванням вказано що воно безкоштовне. Крім того про такі безкоштовні опитування прямо вказано в застосунку
Вітання всім. Опитування "На хвилі подій" в додатку Градус, можливо, хтось проходив? Наразі, нараховано 0 хоча бали за нього обіцяли.