Пройшов десь біля 14 до кінця, але воно було багнуте- попередні відповіді не збігались з майбутніми питаннями.Свіже опитування від Діскавері про рибу, типово, завалилося - дійшов до 77% і далі перестало грузитися. Черканув їм листа зі скріншотом та номером для поповнення
Это тот опрос, что почту не спрашивали, а только номер телефона?Отримано на ел.пошту сертифікат Сільпо
Мені листа закинуло в спам. Також там був не сам сертифікат, а посилання на його скачування.на ел.пошту сертифікат Сільпо
Це інше. Там був сертифікат в Сільпо на 50 грн., а тут обіцяють 25 грн. на мобільний. Питання схожі, але це опитування більш коротше.Это тот опрос, что почту не спрашивали
Я про это.Це інше. Там був сертифікат в Сільпо
можна подивитись пошту в телеграм. Меню.. Редагувати дані.Hibiskus, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Цього разу теж так.Мені колись сільпо пообіцяв сертифікат, але треба самостійно через giftmall оформляти. А для цього прислали код.
Жах 7.50 грн.Щойно надійшло запрошення від. Власної Думки.
Але посилання на Кантер. (до речі це вже другий раз перший думав я щось напутав)
Запитання "цікаві"
Результат не підходите...
Це може бути пов'язано з помилкою в налаштуваннях опитування, проведенням опитування в зовнішній системі або короткочасним розривом інтернет-з'єднання.
Після закриття опитування до вашого облікового запису буде застосовано правильний статус, але, будь ласка, зачекайте від одного до двох тижнів.
В мене вже згенерований Сільпошний сертифікат.Цього разу теж так.
Це те що і я невдало проходив за 22,5грЖах 7.50 грн.
Можете поделиться ссылкой?Пришло в телеграмм - *Доброго дня! Запрошуємо Вас пройти опитування Перші проліски у додатку Gradus*
Post automatically merged:
Компания ДТЕК -8грн