Платні опитування: винагорода за свою точку зору

Місто
Львів
Що "ггги"? Це був голодаючий номер КС, за наявності іншого основного, тому не було сенсу туди виводити по 40+ грн щоб не з'їдало по 30 денної абонплати. Так і накопичилося понад 100. А з квітня ситуація змінилася і вирішив його розконсервувати.

Місто
Львів
Регистрация 22.02.25
А що, до реєстрації тут жодного життя не буває? :ROFLMAO: Я давно до того реєструвався на більшості обговорюваних тут ресурсів, на деякі навіть три-п'ять років.тому.
На SFSociology теж далеко не з 22.02.25, тільки що спеціально глянув коли був перший допис в їхньому боті - 21.12.2024

Останнє редагування:
Місто
Львів
тільки що спеціально глянув коли був перший допис в їхньому боті - 21.12.2024
Первое упоминание на форуме.
Бот появился раньше.
Все правильно, ця тема відкрита всім без реєстрації на форумі, 21.12.2024 побачив тут про той ресурс і зареєструвався там, відповідно і від тої дати перший допис в тому боті. А коли раніше бот з'явився, поняття не маю, та й не цікаво :)

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Місто
Київ

у меня в телеге при нажатии на меню только кнопка старт появляется и собственно дальше ничего, это банчик ?
Он самый.

Місто
kyiv
Теж цікавою Щойно капнуло на ЛЦ та ВФ.

Мені лише на один вф, хоча я зазвичай проходжу з різними номерами, поки лише на один номер..
Post automatically merged:

Discovery, опитування в телеграмі 09.04.
А про що воно було?) В мене за 09.04 немає опитувань

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
з власного досвіду:
сертифікати Сільпо нафіг непотрібні мешканцям Черкас;
InfoSapiens - найдосконаліша платформа: має кнопку "назад", смугу прогресу, зручний інтерфейс, немає зайвих верифікацій...

Місто
Рівне
сертифікати Сільпо застосувують тількі в і-нет магазині, а там доставка від......(чи це можливо й офф-лайн?)

Місто
Київ
Зверху