@Гнат,цей, цей. На тому тижні був на 10гр.
Градус піднімає градус. За закордонне опитування вже 50гр обіцяють! Ех знав би прикуп.
Градус піднімає градус. За закордонне опитування вже 50гр обіцяють! Ех знав би прикуп.
Я так розумію поки не закриють це опитування - виплат ми не побачимо(Напевно це те опитування що розпочали ще на початку місяця тай досі не можуть завершить.
Запрошення надходять кожен день.
(Думками поруч.)
Цілком логічно.виплат ми не побачимо
поки не закриють це опитуванн
цікаво чи виплатять таким)) бо я з таких*** Hidden text: cannot be quoted. ***поки не закриють це опитуванн
А що таке очікування звістки? Глянув у свому додатку - половини з тих назв не бачу, а половина пройдена і за них справно нараховані бали, які я давно повиводив.в очікуванні звістки від Градус за пройдені опитування
Запрошення які були надані в додатку їх було аж цілих 8 (вісім) пройдені та нараховані бонуси яких не хватає щоб "вивести."А що таке очікування звістки? Глянув у свому додатку..................
Я проходжу на 4 номера, приходять 1-2 раза в місяць на всіЗапрошення які були надані в додатку їх було аж цілих 8 (вісім) пройдені та нараховані бонуси яких не хватає щоб "вивести."А що таке очікування звістки? Глянув у свому додатку..................
Мова йде про ось такі .
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Так то ж веб-опитування, вони зазвичай приходять у смс і оплачуються тижня за два. А запрошення у додаток приходили на email а також у телеграм-бот, за них давали бали відразу і можна було придбати сертифікати. Я так і робив, набирав з ЄВИ. Пишу "приходили" бо останнє є в боті від 16.04.Мова йде про ось такі
То це ви в спортлото постійно виграєте? Я обліку не веду але відчуваю що градус часто намахує. Коли це аж дуже часто відбувається просто перестаю на місяць, два проходити їх опитування тим більше гроші з рахунку дівати особливо і нікуди.Я проходжу на 4 номера, приходять 1-2 раза в місяць на всіЗапрошення які були надані в додатку їх було аж цілих 8 (вісім) пройдені та нараховані бонуси яких не хватає щоб "вивести."А що таке очікування звістки? Глянув у свому додатку..................
Мова йде про ось такі .
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Ця шарага хоче платить, хоче ні. Думаю, це вже всім зрозумілоТо це ви в спортлото постійно виграєте? Я обліку не веду але відчуваю що градус часто намахує
Это довесок на 7гр. На 3 вопроса или полное на 45?Ещё Discovery. Про замороженые полуфабрикаты. *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
27.04 подав заяву, пів години тому прийшли гроші. Цього разу не так швидко, як раніше (три доби).Я 26.04 подав заявку на вивід 55 грн - досі висить в обробці.