Платіжний сервіс «Paycell»

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Не работает только через web
Работало и работает

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Пакращення вже зараз :( Фрінет з лайфа на сайті ізіпей вже з комісією 4%

• Like
Реакції: drmz

gtc

Місто
Львів
Порадьте, будь ласка (мабуть, в ПП), як/куди можна вивести надлишок - не так закинули і вийшло вже понад 6к.

gtc

Місто
Львів
може кому-то мобильную семью оплачивать? Тут играет роль какой дисконт, какие сроки и можно выходить на биржу.
Оплата чужого пакета послуг не входить в тих 6к? Дякую за пораду. (Пішов гуглити як це робиться і шукати "клієнтів")
А для біржі тут і сума не та, і, сподіваюсь, випадок поодинокий. Після 1.07 "само развеется".

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
може кому-то мобильную семью оплачивать? Тут играет роль какой дисконт, какие сроки и можно выходить на биржу.
Оплата чужого пакета послуг не входить в тих 6к?
Стоит попробовать, скорее всего не входит.

• Like
Реакції: gtc
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
SMS:
Шановний абоненте! Інформуємо, що додаток РаусеІІ тимчасово припинив свою роботу. Скористатися платіжним сервісом РаусеІІ можливо за посиланням: s.lifecell.ua/pcl
Да он и не работал последние полгода. Решили убрать, чтобы не мусолил глаза!

gen

Місто
Київ
Да он и не работал последние полгода. Решили убрать, чтобы не мусолил глаза!
На початку місяця оплатив комуналку (Yasno, 0% комісії) саме через додаток, платіж відбувся успішно з першої спроби, хіба що не відправило квитанцію на е-маіІ, писало про помилку, але її можна з сайту ізі скачати, за потреби

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Кто подскажет надо вывести серьезную сумму, а пейселл пишет ок 1455, над номером карты и недает вывести. Что делать?

Останнє редагування:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Кто подскажет надо вывести серьезную сумму, а пейселл пишет ок 1455, над номером карты и недает вывести. Что делать?
у меня такое пишет только с картой ПУМБ :( Моно лучше совсем не пробовать. ( Печальный опыт)
Я использовал карту Тодобанк для вывода денег.

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
у меня такое пишет только с картой ПУМБ :( Моно лучше совсем не пробовать. ( Печальный опыт)
Спасибо, аналогично Пумба. Тогда на сибас будет кошерно?

• Like

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
не пробовал)

• Like

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
не пробовал)
Сибас кошер

• Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе

kvv

Місто
Ровно
Ще раз полазити по менюшкам сайту і знайти робочий варіант.

Я вже допрацювався до такого 😃

"Uvaga! Nadannya poslug po Vashomu nomeru bude prypyneno zgidno iz zakonodavstvom. Detali: 5433"

Щоб два рази не вставати.

Що це смс значить я хз бо інет/зв'язок працює, свої 6к я вивів, пишу з криївки... 🤣

Останнє редагування:

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Що це смс значить я хз бо інет/зв'язок працює, свої 6к я вивів, пишу з криївки...
Позже "ограничат". Входящие и исходящие не будут проходить, остальное не проверял. Можно сходить в ЦОК с паспортом, там есть заява на "разблокировку", но говорят, что "злоупотреблять нельзя, а то залочат с концами"

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
Що це смс значить я хз бо інет/зв'язок працює, свої 6к я вивів, пишу з криївки...
Позже "ограничат". Входящие и исходящие не будут проходить, остальное не проверял. Можно сходить в ЦОК с паспортом, там есть заява на "разблокировку", но говорят, что "злоупотреблять нельзя, а то залочат с концами"
входящие будут, исходящие нет.

Зверху