подскажите как ее отключить? нашел в настройках смартфона отключение звука приложения, это оно?
Да
подскажите как ее отключить? нашел в настройках смартфона отключение звука приложения, это оно?
- REVOLUT
- N26
- STARLING BANK
- FIDOR BANK
- MONZO
- TANDEM BANK
- ALLY BANK
- ATOM BANK
- SIMPLE BANK
- KAKAOBANK
я на порожньому місці)ти не повинен ставити позначки на емблеми МПС або банку, а також фізично пошкоджувати пластик.
Не факт що маркер можна буде стерти. Як варіант, знайти наліпки)Ти маркером зробив позначку, до тебе доколихалися через це, ти позначку прибрав і немає якихось слідів її наявності.
неужели до кого-то доколыхались из-за такого?Roman_UA, ти не повинен ставити позначки на емблеми МПС або банку, а також фізично пошкоджувати пластик.
Скажемо так. Ти маркером зробив позначку, до тебе доколихалися через це, ти позначку прибрав і немає якихось слідів її наявності.
Тільки якщо банк про це не попросить.ти не повинен ставити позначки на емблеми МПС або банку
Мені прямо в пумбі банкірша маркером написала-$, "шоб ви, дядьку, не путалися між картками, бо в вас їх чотири"....Чи дозволяється нанесення написів (треба поставити у кутку знак валюти) на банк. картку? Чи не буде проблем закордоном?
Позначки на чому? На карті? Хіба це ще має якесь значення для карт по NFC?Чи дозволяється нанесення написів (треба поставити у кутку знак валюти) на банк. картку?
"шоб ви, дядьку, не путалися між картками, бо в вас їх чотири".
Мені не така дотепна трапиласьМені прямо в пумбі банкірша маркером написала-$, "шоб ви, дядьку, не путалися між картками, бо в вас їх чотири"....