Платіжні картки АТБ (системи Visa)

Місто
Січ
Картка АТБ із Visa
від банків-партнерів

www.atbmarket.com
Райф (пластикова дебетова)А-Банк (цифрова/пластикова кредитна)укргазбанк (цифрова кредитна)
Ощадбанк (цифрова дебетова, пенсійна ПРОСТІР)monobank (цифрова/пластикова кредитна)Sense Bank (цифрова/пластикова кредитна)

Акція «Міцні знижки» ( товари зі знижкою до 50% по Карті АТБ)
5% знижки з карткою АТБ в аптеках «Подорожник» з 15.01.2024р. до 05.06.2024р.

Причина: +сенс
Останнє редагування модератором:
Місто
București-Запорожье
Наказание кешбеком банк практикует за свинорылинг, по его мнению (т.е. покупки могут быть честные, для себя, но по мнению банка - "слишком много", и соответственно "слишком много" кешбека)
Реже бывают обратные случаи - повышение кешбека для вывода карты "с полки"

VAS

Місто
Херсон
сенса е зразу кредит
Сенс не любить давати кредитні ліміти з прифронтовою пропискою.
Тому, якщо треба кредлім, то краще дивитись в сторону Моно
А моно даёт 0,75. А за АТБ не видно сколько. И кредит не дал. Я пользовался карточкой ещё до войны. Сейчас открыл виртуальную АТБ и в Кошелек добавил. Какой процент за АТБ? И кредит добавят после движения денег?

VAS

Місто
Херсон
Какой процент за АТБ?
Ніякого додаткового відсотку за АТБ в Моно.
Коли перестали платити? Раніше було більше ніж у А банку.
Post automatically merged:

У Сенса 2 процента было до 30.11. Продлили? Получается А банк ещё продолжает платить некоторым за АТБ. А как другие (ощад, угб, райф)?

Місто
București-Запорожье
А моно даёт 0,75. А за АТБ не видно сколько. И кредит не дал. Я пользовался карточкой ещё до войны. Сейчас открыл виртуальную АТБ и в Кошелек добавил. Какой процент за АТБ? И кредит добавят после движения денег?
Если хотите выгодно (относительно) тратить в АТБ - то в Сенсе есть сейчас акция 2% дополнительных в АТБ, и акция "кешбек за открытие карты АТБ" (там надо было её по-моему купить за 50грн, и получить 100 "орехов" на бонусный баланс. Поинтересуйтесь подробно в из ветке, если интересно)

• Like
Реакції: VAS

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Коли перестали платити?
Ніколи додатково за АТБ не доплачували. Якщо обрав кешбек продукти, то Моно платив стільки, скільки тобі положено за продукти. Не обрав "продукти", то маєш лише -5% на акційні цінники в АТБ.

VAS

Місто
Херсон
Коли перестали платити?
Ніколи додатково за АТБ не доплачували. Якщо обрав кешбек продукти, то Моно платив стільки, скільки тобі положено за продукти. Не обрав "продукти", то маєш лише -5% на акційні цінники в АТБ.
Було давно. Трохи більше ніж в А банку.

Місто
Одеса
У меня категория есть продукты, но блин, 0,7% за продукты, и 1,2% Атб.
Не пользуюсь таким чудощедрым кешбеком, ибо в том же глобусе 2,5% на продукты
Смысл в а банке?
или я чего то главного не улавливаю?

Місто
Київ
У меня категория есть продукты, но блин, 0,7% за продукты, и 1,2% Атб.
Не пользуюсь таким чудощедрым кешбеком, ибо в том же глобусе 2,5% на продукты
Смысл в а банке?
или я чего то главного не улавливаю?
Знижки на окремі товари з АТБ картою.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Народ, хелп :) Від якого банку краще відкрити цю злополучну АТБ-картку? Бо дружина вже додавила :) Чи ткніть носом, якщо десь є повний опис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Від якого банку краще відкрити цю злополучну АТБ-картку? Бо дружина вже додавила :) Чи ткніть носом, якщо десь є повний опис
Від всіх. Поки найкращий Сенс (0,5 +2)% додаткового кешбеку. Потім йде Абанка, потім Моно. Зовсім не цікаво Аваль і Ощад.

Зверху