Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
В мене пенсія і неофіційна і дали 10к. Хоча кред навантаження значно менше під 30тис. Позменшуйте кред ліміти там де вони вам не потрібні.В мене пенсія і офіційна зарплата, і відмовлено в обслуговуванні без пояснення причин. У відділенні припустили, що це через завеликий обсяг кредитів (≈250 к).Яка проблема сказати що у вас не офіційна з/п.yahoo, відмовили мені, типа була у вас з/п тоді так а з пенсії - до побачення
Для повышения кредлимита? или сразу при открытии карты Globus Plus? Это что-то новоеyahoo, ні вони вимагають довідку про зарплату або пенсію за останні 6місяців
Онлайн чи у відділенні?yahoo, ні вони вимагають довідку про зарплату або пенсію за останні 6місяців
Спробуйте це зробити віддалено.у відділенні
Вони почали GlobusPlus у відділенні відкривати?у відділенні
Пластик ГлобусПлюс відправляють на відділення Нової Пошти безкоштовно.забирати з відділення карту це теж ще той гемор.
вообще не связанные вещи.казали що пластик дадуть без проблем за умови погодження кредитної карти
та наче має бути інтуітивно зрозумілоyahoo, слухайте як зафіксувати face де там нажимати на кнопку щоб зняти зробити селфі? Не можу понять чого воно гальмує, пробую самотушжки через вашу реферальну ссилку , але ехать як сфотографувати себе
Так селфі ж робити через передню фронтальну камеруyahoo, цікаво як його фотографувати якщо там немає кнопочки фотографувати.
В мене телефон redmi note 5 і там кнопка спереди ,сзади телефона нема кнопки щоб сфотографувати.