Платіжні картки з кешбеком

Яка найкраща комбінація карт для кешбеку?

• А-Банк: Зелена (АТБ)/Platinum, Жовта

Голосів: 16 34.0%
  • Банк Власний рахунок і Банк Восток: картка з кешбеком

Голосів: 7 14.9%
  • Банк Глобус: GlobusPlus

Голосів: 11 23.4%
  • Банк інвестицій та заощаджень: кредитна картка BISeшка, картка «Зарплатна»

Голосів: 0 0.0%
  • Кристал Банк: картки в пакеті «Особистий» та «Кристал Кредит»

• ПУМБ: всеМОЖУ online/всеМОЖУ, всеКАРТКА

Голосів: 25 53.2%
  • ТАСкомбанк: VeryCard, Велика 5/Pudra Card/Lime Card, пакет послуг Platinum

Голосів: 13 27.7%
  • izibank: Orange (основна), Virtual

Голосів: 9 19.1%
  • monobank: Чорна (АТБ)/Platinum, Біла

Голосів: 23 48.9%
  • PIRAEUS BANK: WINcard

Голосів: 8 17.0%
  • Raiffeisen Bank: Райфкартка+, кредитна картка «Два Кешбеки»

• Sense Bank: Cameleon/пакетні картки, лінійка RED

Голосів: 9 19.1%
  • sportbank: кредитна картка

• UKRSIBBANK: NEW Card (зарплатна/звичайна)

• Unex Bank: UnexSmart, UnexCard 2.0

Голосів: 3 6.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    47
  • Це опитування закриється: .

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
А какая разница с того, какой размер средней транзакции? Банку же платят % от оборота, магазин оплатит одинаковую сумму, что за одну покупку на 30 тыс. грн., что за тысячу покупок на 30 грн..

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Ну доплатите им, или скиньтесь с остальными страдальцами.
А свинорылы будут свинорылить
Я никого не жалею, я показываю некоторую закономерность и даже безальтернативность ситуации. Когда-то кишмиш вспомним с доброй слезой, как 13% безналоговых в валюте на депозите в Привате или оплаченную коммуналку в Фидо. Но такие праздники жизни долгими не бывают. А пока свинорылим, даже я :)

Місто
Бровари
А google pay и apple pay тоже на интерчейндже зарабатывают? Мне всегда было интересно

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Kyiv & Lviv
Ну Ощад же приходится терпеть с его комиссией якобы за смс информирование.
Кто мешает пойти в отделение и устно попросить отключить смс информирование?
Например я посоветовал это отцу сделать, типа пойти написать заявление, пришли, и оказалось что хватило устной просьбы. И все довольны. Дешево и сердито.

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Консул, це рішення не допомагає тим, хто користується інтернет-банкінгом. Таке рішення можна було застосувати по телефону і не ходити до відділення.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Мы видим очень сильное лобби торговцев, которые работают над тем, чтобы эта ставка интерчейнджа была драматически снижена и достигла европейских размеров 0,2-0,3%.
Лобби торговцев, внедряющих европейские ставки, им мешает, а сами операторы лоббируют такое же драматическое повышение к европейским нормам уровней излучения. Я не против, просто двойные стандарты такие двойные.

• Love
Реакції: drmz
Місто
Бровари
debugger, лоббі тут порівнювати складно: бо тут банківська сфера, а там - мобільний зв'язок.
Проте і там, і там намагаються збільшити свої прибутки простими рішеннями, нате вони і лоббі.

Місто
Hranice

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
lite, вы многого хотите от бесплатного проекта.

Альфа перевела кешбек на индивидуальные условия.
Что касается кешбечных категорий банков, то даже категории с одним названием в разных банках имеют разные MCC. ;)

Місто
Київ
Завдяки цій таблиці (ще раз дякую!) я вчергове переконався, що ні картка банку "Аккорд", ні "Юнекс-картка" мені не потрібні. Щодо карток "О.Банку", "Тасу" і "Ідеї" - ще треба вивчати

Місто
Днепр
Завдяки цій таблиці (ще раз дякую!) я вчергове переконався, що ні картка банку "Аккорд", ні "Юнекс-картка" мені не потрібні. Щодо карток "О.Банку", "Тасу" і "Ідеї" - ще треба вивчати
Предпочитаете карты, по которым не нужно было бы смотреть на категории?

Місто
Бровари
А кто жарит за овердрафты?
Більшість банків мають ставку за несанкціоновану заборгованість (овердрафт). Єдиний ощад її приховує у тарифах, хоча не забуває нараховувати, протиправно.
Питання лиш у тім наскільки коректно у банка працює "білінґ" та у разі невідповідностей - служба підтримки.
Деякі банки вимагають незнижуваний залишок у розмірі 100 грн, щоб перекривати не бажаний овердрафт. Ту саму функцію у інших банках виконує кредитний ліміт або збільшені авторизації за операціями.

Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Например - дебетки Альфы и Укрсиба
Укрсиб, во всяком случае ньюкард ничего не списует, хотя есть проводки в выписке по задолженности не предусмотреной договором, она тут же закрывается такой же суммой пополнения от банка, подписуется как временная операция необходимая для банковского обсуживания счета. Котики говорят чтоб просто не обращали на эти транзакции внимания. Пару месяцев считал, все сходилось до копеек, потом просто забил на это.

Зверху