Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Пиреус 2% на всё* (*почти)А хто зараз дає кешбек на АЗС?
моно з січня вже не дав, бо я страховку не через них робив цього року.
З місячних пропозицій ні у кого начебто нема (
Я в Моно ніколи не оформлював страхування на авто, але в цьому місяці (як, здається, і в минулому/их) є "партнерський" кешбек від WOG (3%, максимум 500 грн.)моно з січня вже не дав, бо я страховку не через них робив цього року.
Є така картка, дякуюВерка 1% чистими.
у мене вог 3% теж є. Але інколи ж заправляють не на вог. Ось і думаю що треба і на інші азк кешбекнутиЯ в Моно ніколи не оформлював страхування на авто, але в цьому місяці (як, здається, і в минулому/их) є "партнерський" кешбек від WOG (3%, максимум 500 грн.)моно з січня вже не дав, бо я страховку не через них робив цього року.
А де можна про це почитати? В П24 не бачуЩе й Приват навалює для всіх 3% на ОККО за оплату Мастеркадом до 17 січня.
Ага, на 2-х аках тільки скористалися купівлею по 1л на гаманець (по акції 5 оплат) в грудні, так відразу в січні Вога не далиУ ПУМБ теж 3% кешбек на WOG
Бонуси від ЯсноЛоваукрпошта кто дает кешбек?
Восток карта з кешбеком. Вже вдруге протягом місяця питають.укрпошта кто дает кешбек?
Я ще не користувався цією фішкою. Але начебто якась фіксована сума на знижкуАндрюх@dp.ua,
оце цікаво. Какой % скидона?
у меня есть карта восток банк,но там кешбек только на оплату в интернетеВосток карта з кешбеком. Вже вдруге протягом місяця питають.укрпошта кто дает кешбек?