ГлавБухАрик
Осінт-профанатор
- Місто
- Kyiv
Тролінг – розміщення в Інтернеті (на форумах) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, тощо.
Мається на увазі розділ ʼУмови і правилаʼ. Це виправимо згодом.а якщо видалити поточне попередження і виписати нове?
Не турбуйтеся - студент і без Ваших підказок вже строк подовжив.а якщо видалити поточне попередження і виписати нове?
Згоден! Бажання реагувати на помилки вже минуло - хай "Граматичний Бот" вказує модераторам на слово "відать".все минеться.
Є інши й спосіб вирішення цього питання: на теми, які тобі цікаві - підписуєшся, а які не цікаві - ігнориш і не заходиш у них.У мене є прохання.
Чи можна зробити ігнорування певних тем?
По аналогії з ігнором користувачів.
Мені просто це потрібно, а в профілі такого я не знайшов.
По ідеї, автор повідомлення має нормально оформити пост з текстом, на який він хоче звернути увагу, і додати посилання на джерелоМоже, варто карати за посилання на t.me, які не подивитися, не маючи Телеграму?
Варто. Особливо любителів вкотити ссилку на відео - користувачі, у яких немає Телеграма на десктопі, ловлять плашку "Media is too big".Може, варто карати за посилання на t.me, які не подивитися, не маючи Телеграму?