Побажання до розвитку форуму

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
И что изменится? Ты перейдешь на следующую, цифра которой и так есть в перечне, поскольку та, на которой ты сейчас находишься - первая цифра.
Или имеешь ввиду, чтобы вместо "<< Первая" было "<<", а вместо "последняя >>" было ">>"? Я не уверен, что от этого увеличится к-во доступных для перехода страниц...

Я не говорю про кількість доступних для перегляду сторінок, я говорю про зручність переходу на наступну сторінку на мобільному екрані (з ноута мишкою всі можуть попасти по тій маленькій цифрі чи значку, а на екрані телефону чи планшета - це досить важко). Ось скрін з іншого форуму як це реалізовано
[URL=http://piccy.info/view3/8771087/497db2ed0f91edb3678b8540fb719f31/][IMG]http://i.piccy.info/i9/38ebcc2c321071d098f8fe5c52668a3f/1442913566/6242/952542/pryklad.jpg[/URL] [/IMG]

Місто
пОпасная, Луг. обл.
Телефон
Нокиа 5230
:helpme: Работой форума доволен, но есть вопрос: есть ли аналог "красного" для Беларуси? Ссылочкой подмогните, буду крайне признателен!

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Нет аналога. Форум - это люди (пользователи). Такие только тут есть. У нас есть в одной из веток темы по моб.связи в Республике Беларусь. И юзеры с нее же иногда появляются.

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Моє побажання таке, пора вже давно перейменувати Укртелеком 3G в Тримоб, на назву яка існує, а не застаріла, і 3G всі підтримують. тому на цьому не потрібно акцентувати увагу, а Киевстар, в офіційну назву Київстар, так, як написано офіційно в інших двох операторів. Бо чомусь компанії офіційно названі з використанням латиниці написані в оригіналі, а українські перекладені, чому? раз перекладати то всі, і з англійської і української в російську.
Пропоную так.
Стара назва | Нова назва Укртелеком 3G | Тримоб Киевстар | Київстар Интертелеком | Інтертелеком МТС Коннект | МТС Конект
або так все залишаємо як є і міняємо інше
Стара назва | Нова назва Укртелеком 3G | Тримоб life:) | лайф:) PEOPLEnet | ПИПЛнет

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Kristal, все таки официальное название операторов life:) и PEOPLENet и переводить их не надо.
А по поводу 3Моба - я уже в свое время обращался по этой проблеме, но администрация мне ответила, что "все равно скоро такого оператора не будет"... Было это где-то 2,5 года назад

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Вон ГТ уже давно нету, а ветка до сих пор есть. Даже с одной открытой темой)

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон
Alex, Дуже дякую за зміни.

Але дивно мені, офіційні назви англійські, залишаються такими ж, а от українські перекладаються на російську. Якщо такі правила, то чому б якщо
... Форум преимущественно русскоязычный...
то англійські назви не перекладати на російську, а то виходить дискримінація українських назв, а англійських ні, повинно чесно бути все.
Дякую за увагу.

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
"3моб" как-то не смотрится :)

ТОВ «ТриМоб» надає послуги рухомого (мобільного) телефонного зв’язку під торговою маркою «ТриМоб». http://3mob.ua/about-company

ИМХО Или ТриМоб или 3Mob как в логотипе :)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
3Mob - да, это я в рабочей запарке)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Alex,
Еще бы описание раздела подправили, а то там все еще "Обсуждение услуг оператора сотовой связи третьего поколения Укртелеком"

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон
plebis, Ладно піду вип'ю чаю, але якось мені не справидливо, але вирішуєте ви, за вами останнє слово.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Kristal, достатньо відвідати сторінку Київстар, перейти на російськомовну версію - і побачити у заголовку сторінки "Киевстар" замість "Київстар".
отже логотип тут ні до чого :)

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон
Зверху