Зробив те саме. Задоволений.о диво, форум настільки очистився, що стало приємно читати. )))
Не такi й адекватнi речi вiн iнодi писав
Без спаму стало комфортнiше.
Зробив те саме. Задоволений.о диво, форум настільки очистився, що стало приємно читати. )))
.com — це міжнародний, для США мав бути .us, але він не дуже популярний.Приналежність форуму визначається не доменом, а адміністрацією і комьюніті.
Червоний, якщо ви не помітили, теж не в домені .ua, але при цьому - є українським форумом.
І що іноземна аудиторія буде тут обговорювати? Як "нахлобучить через лозейку"? ))).com — це міжнародний, для США мав бути .us, але він не дуже популярний.
А непогано було б мати і на червоному іноземну авдиторію, можна і їх мовами, але ж сама не заведеться.
Треба нашу форумну діаспору підключати заради популяризації.
А взагалі, в Північній Америці є майже такий самий:І так Лайфселом стрьомні магазини біля автостанцій в ЄС завалені)))
- дотримуватись правил грамотності є обов"язковою умовою."проява грамотності є обов'язковими"
Лайк за те, що заморочився, на мій погляд - доволі непогана презентація. Плюс молодець, що хоча й російськомовний, презентацію українською зробив. Але мені здається, що всі, хто поглиблено цікавляться мобільним зв'язком, рано чи пізно нагугливають цей форум - я так десь 11 років тому гуглив тарифи Київстар, потрапив на форум і залип, ще десь рік читаючи його без реєстраціїУ меня получилось вот так)
А ким ти тут був до "Космiчного кота"?Я натрапив на форум, коли шукав тариф Діджус
Гуглить стали намного меньше, особенно школоло. Идея в том, чтобы заставить читать хотя-бы форум, раз с книгами совсем проблема. Можем и другие темы раскрыть и привлечь, дабы повысить хотябы знание букв любого языка. Подкидывайте идеи с кратким содержанием истории/сюжета, буду по мере возможности делать подобное. А может кто еще возьмется, только ЗА!)Але мені здається, що всі, хто поглиблено цікавляться мобільним зв'язком, рано чи пізно нагугливають цей форум
Як зекономити 10 копійок на покупках в Сільпо?. В этом нет ничего плохого, что обсуждают параллельно другие направления.