Побажання до розвитку форуму

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Останнє редагування:
Місто
Донецк
Re: Пожелания к развитию...

Я заходил спокойно.

оно заходит, но потом появляется окно с ссылкой "нажмите сюда, если ваш браузер не поддерживает автоматической переадресации" и после него уже снова появляется главное и предложение войти:dash1:

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111

Opera-mini 5.1 нормально заходит и выходит :)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

А если не согласен с автором, то обоснуй свое несогласие своим постом ниже...:rolleyes:

Іноді доводиться, але бувають випадки, коли хочеться просто клікнути "-1" а не розводити флуд (автору поста часто не подобається аргументація, ну і починається)
Особливо на пости типу "У *** покриття супер", чи "Після відміни безлімітів інтернет почав літати".
Під "-1" розумію не рейтинг, а просто, щоб під постом писало
Згідні: ххх, ууу
Не згідні: ааа, ббб

Останнє редагування:

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a

С -1 согласен. Не для рейтинга, а для оценки качества поста. Чтобы в первую очередь написавший человек понял, что здесь такое творчество не любят.:)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Іноді доводиться, але бувають випадки, коли хочеться просто клікнути "-1" а не розводити флуд
Да нет, при согласии не надо ничего объяснять, ты просто согласился и всё тут. А вот при НЕсогласии надо обосновать с чем и почему ты не согласен, иначе это будет просто впустую. Откуда автор поста будет знать, с чем ИМЕННО ты не согласен?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Да нет, при согласии не надо ничего объяснять, ты просто согласился и всё тут. А вот при НЕсогласии надо обосновать с чем и почему ты не согласен, иначе это будет просто впустую. Откуда автор поста будет знать, с чем ИМЕННО ты не согласен?

Ось під цим Вашим постом якраз і хочеться клікнути "-1".
Бувають ситуації коли ти повністю не згідний із чиїмось виказуванням і все. А розводити флуд і пояснювати чому саме не згідний не завжди є бажання.

Добавлено через 1 минуту
Ну а не буде даної функції то і Бог з нею, переживемо. Просто постів в мене могло б бути на 20-30% менше.

Останнє редагування:

Neo

Заблокирован
Місто
Донецк

Откуда автор поста будет знать, с чем ИМЕННО ты не согласен?
Тоже самое при согласии будет.
Теоретически проблема решается выделением части или всего текста при наведении курсора на ник, практически - хз...

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Бувають ситуації коли ти повністю не згідний із чиїмось виказуванням і все. А розводити флуд і пояснювати чому саме не згідний не завжди є бажання.
Вот это и называется "пук в воду"!

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Дюрі-бачі, 300 разів обговорювалось - кнопки "-1" немає і не буде, не треба провокувати флуд.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Вот это и называется "пук в воду"!

Ага і такі пости бувають. Думаю під ними якраз би і збиралось багато -1...
Особисто мені не зрозуміла логіка чому +1 це добре, а -1 погано.
Ну добре, не подобається вам ідея -нав'язувати не стану.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)

Дюрі-бачі, 300 разів обговорювалось - кнопки "-1" немає і не буде, не треба провокувати флуд.

:confused: раз багато людей пропонує, то може ідея все ж не погана?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

раз багато людей пропонує, то може ідея все ж не погана?
Хорошо, давай представим- написал я какой-то пост, в нем бла-бла-бла (много букв). И тут кто-то ставит -1, и весь форум начинает гадать, а к чему оно относится и что чел вообще хотел сказать.
Короче, я солидарен с
кнопки "-1" немає і не буде, не треба провокувати флуд.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Добре, з -1 проїхали.
А нова система попереджень, випадково, не плануються. Ато дуже часто новачок попадає в бан і йому не зовсім зрозуміло за що, а навіть якщо зрозуміло, то вже виправити нічого не можна. Хотілось би щось в дусі жовтої картки (ну я раз мятюкнувся, потім 2 тижні мовчав, колись потім колись знову матюкнусь, знову помовчу... а так би отримав жовту і знав, що за наступний мат буде вічний бан. І вона б висіла як дамоклів меч.) Або колись я створив топік, де обговорював дії модератора, сподівався зібрати побільше народу із моєю точкою зору, а дали б жовту - зразу б перестав.
А і ще б хотілось мати можливість кудись подавати скарги на дії модератора (наприклад якийїсь спец топік), де б її могли розглянути інші модератори і ухвалити остаточне рішення.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

просто перед тем как что то писать не зря же рекомендуют прочитать FAQ.

Думаю більшість, як і я до, всяких формальностей ставляться по принципу "де тут галочку поставити?"

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Дюрі-бачі, хіба тобі щоб не матюкатись наступного разу потрібна наявність "дамоклового меча" у вигляді жовтої картки?:)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Дюрі-бачі, хіба тобі щоб не матюкатись наступного разу потрібна наявність "дамоклового меча" у вигляді жовтої картки?:)

Не завадило б, щоб десь біля аватара писало : Попередженя 2/3, а клікнувши по надписі за що саме попереджено:
1. Обгоровення дій модератора і ссилка на топік
2. Мат: "УТК <ВЦ>, що ввів ліміти на безліміт", чи ссилка на повідомлення

Добавлено через 4 минуты
Якби таке було - то я б подивився за що попереджені інші і намагався не повторяти їх помилок.

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Дюрі-бачі, буде, буде таке.. ;)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Alex, Не, Саш, а полезное зерно в его словах есть. Все выйдет очень наглядно и для остальных в назидание

Зверху