Re: снег
Добавлено через 2 минуты
Добавлено через 6 минут
Добавлено через 8 минут
Добавлено через 15 минут
Як завжди, палка має 2 кінці. Для когось зима - краса, а для когось прокляття. Принаймні, я свій вибір зробив, і нізащо не проміняв би будинок на квартиру з усіма її сумнівними перевагами. Як показує життя, то квартира є куди більшим злом, ніж зима в приватному секторі.
Ні. Живу біля Східного. В сусідньому мікрорайоні.raptor, Ты случаем не на Східном живёшь?
Добавлено через 2 минуты
Якраз цієї зими сніг занадто часто випадає. По 2 рази в тиждень точно чищу. Біля будинку треба чистити, навіть, якщо випало кілька см снігу. Бо швидко втоптується, і доріжка стає слизькою.разминка это полезно не так и часто тебе снег не дает диван ровнять
Добавлено через 6 минут
Я вже писав: не катить. Втоптується. Стає дуже слизько. Можна вбитись. Посипати не можна. Бо нема під"їзду, і весь пісок зразу заноситься ногами прямо в хату. Я ж кажу - видно, що в квартирі живете, і не шарите про всі тонкощі життя в будинку.а для чего? пусть лежит себе?
Добавлено через 8 минут
І як ти собі це уявляєш? Я ж не олігарх. Ділянка вузька, але довга. До сусідів близько. Сніг від снігоуборщика полетить через забор до сусіда. Сусід буде дуже радий.снегоуборщик в помощь.
Добавлено через 15 минут
А хто скиглить? Я вам, квартирним мешканцям, трохи привідкрив очі на прєлєсті зими. Щоб трохи були в курсі. Он, Слон, costa, і Дюрі-бачі також додали опис прєлєстєй зими в приватному секторі, за що їм і дякую.Та не надо «скыглыты» тогда. Как говорит другая народная «мудрость» - у природы нет плохохой погоды, вся погода благодать
Як завжди, палка має 2 кінці. Для когось зима - краса, а для когось прокляття. Принаймні, я свій вибір зробив, і нізащо не проміняв би будинок на квартиру з усіма її сумнівними перевагами. Як показує життя, то квартира є куди більшим злом, ніж зима в приватному секторі.
Останнє редагування: