Податки й збори

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Державна податкова служба України

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ [email protected]
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків і мобільний застосунок «Моя податкова» AppStore & Google Play, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Розділ "Стан розрахунків з бюджетом" в електронному кабінеті платника податків: можливість сплатити податки й збори платіжною карткою (може бути присутня комісія) та дізнатися платіжні реквізити.

Причина: мобільний застосунок «Моя податкова»
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
показали свої дані
Дякую, зачистив. Шось подумав номер рахунку то стандартний, тік ІПН прибрав спочатку.

нажавши на конкретний запис
Ага, ото я не тиснув, бо список тут і по посиланню з "вхідних" - той самий. При заході показує борг/переплата = 0

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Воно трішки просто по дибільному написано.

1. В графі ЕК для громадян

Повідомлення про обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР)​

Не зникають вже сплачені податки))

2. В графі Стан розрахунків з бюджетом

Не окремо по рокам, а сумується.

Ну да ладно.
Але, я колись чи замовляв витяг, чи генерував сам, річний звіт, де було видно всі податки, що сплачує підприємство за мене, транзакції (податки) при офрмленні нерухомого майна у нотаріуса, тощо. Гадав є консолідований звіт, що містить все.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
З 2027 року планують замінити КВЕДи на NACE .
Щось в мене погане передчуття що під це можуть погіршити спрощену систему.
Поїхали:
з 1 січня 2027 ФОП з оборотом 1 млн. будуть зобов'язані платити ПДВ. І 20% не так страшні, як необхідність декларувати кожну накладну...
Закон 100% приймуть, бо ми це прописали як один з маяків для отримання нової позики від МВФ.

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
:dash1:ще треба буде мені виясняти як правильно там рахується рік, бо там ліміт не за календарний календарний. Щоб не вийшло, що в одному році отримав платіж менше 1 млн 31 грудня, а в наступному платіж менше 1 млн - 18 грудня і вони обидва врахувались в ліміт.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Точно? Статистичний класифікатор дійсно ні в чому не винний? А то я Вас читаю і такою прям ненавистю до нього вже перейнявся.

Зверху