Хто знає в Києві ще є покриття Інтертелеком у?
Ах вот ты какой, вернувшийся с Марса...Хто знає в Києві ще є покриття Інтертелеком у?
Та ні, у мене тут телефон з підтримкою CDMA з'явився, от і думав потестити evdo rev d і порівняти з 3G/4GАх вот ты какой, вернувшийся с Марса...Хто знає в Києві ще є покриття Інтертелеком у?
Можеш його під трамвай підкластиТа ні, у мене тут телефон з підтримкою CDMA з'явився, от і думав потестити evdo rev d і порівняти з 3G/4GАх вот ты какой, вернувшийся с Марса...Хто знає в Києві ще є покриття Інтертелеком у?
В Одессу приезжай, потестишь. Только смотри, чтобы не бусифицировали до того, как подключиться успеешьТа ні, у мене тут телефон з підтримкою CDMA з'явився, от і думав потестити evdo rev d і порівняти з 3G/4GАх вот ты какой, вернувшийся с Марса...Хто знає в Києві ще є покриття Інтертелеком у?
Kritik, скопировал с соседней темы цитату, а как сейчас с инетом от ИТ у тебя?Правда, в последние недели из-за выключений электроэнергии
никак, руим стоит в huawei 1201, а на смарте... Эх, грустно, раздолбался таки microUSB (зарядка раза с третьего начиналась) и взулась батарейка на xiaomi redmi 4x.скопировал с соседней темы цитату, а как сейчас с инетом от ИТ у тебя?