Поподробнее, где оно там ужасное?Мда... В Чернигове покрытие 3Моба конечно ужасное. С Винницей не сравнить.
Можешь подробнее?Steroid, её можно реально погасить и работать в МТС виртуальным
Да идея, не проще ли им выключить вообще свою сеть и работать через роуминг в МТС? Там абонентов менее 1 млн, а сеть обслуживать нужноМожешь подробнее?
В Тернополі така якість покриття, що вивалюється в роумінг прямо на вулиці, не кажучи вже про будиноки.
в центрі і на східному покриття більш-менш, а ось коло Орнави уже другий день на вулиці чомусь в роумінгу. Впринципі, роумінг 3g, це не те що колись було, коли лише в 3моба був 3g, а при відсутності його було 2gНу, не знаю... Я донедавна користувався Тримобом, то проблем з покриттям 3Ж не помітив. Ми, мабуть, в різних місцях буваємо. Я буваю, в основному, біля стадіону, і в центрі. А якщо зрідка бував в інших частинах міста, то проблем із покриттям не бачив.
В Тернополі така якість покриття, що вивалюється в роумінг прямо на вулиці, не кажучи вже про будиноки. Після київстару це як земля і небо, однак безумовно краще за лайф, який в приміщенні не завжди 2g тягне... Та і відчувається менша швидкість, я думав це не так буде замітно.
Новіше залізо.Доречі я теж замітив шо у Київстара,МТС,і Лайфа швидкість у кілька раз вища чим у рідній мережі Тримоба.Не знаю чому так
Звісно, але це канає лише там, де є покриття МТС 3Ж.Мне кажется, сейчас вообще логичнее использовать Тримоб в ручном режиме в сети партнера- МТС, и скорость выше и дыр в покрытии меньше
Скорость выше в первые 5 ГбМне кажется, сейчас вообще логичнее использовать Тримоб в ручном режиме в сети партнера- МТС, и скорость выше и дыр в покрытии меньше
Так этого будет как раз достаточно, учитывая последний тарифСкорость выше в первые 5 Гб
Именно поэтому я отключил роуминг.очень долго переходит в роуминг яйка а там как известно скорость вообще никакая. Выходишь на улицу, обратно переключение в 3ж очень долго.