Покриття Kyivstar 4G (LTE)

Удовлетворены ли вы покрытием (размер, скорость, стабильность) LTE от Киевстар?

• Да, полностью!

• Рано пока судить

• Категорически нет!

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
Київстар 4G (LTE)

Карта покриття | Базові станції | Офіційний веб-сайт

Перший запуск мережі LTE-2600: 06.04.2018 | Перший запуск мережі LTE-1800: 01.07.2018 |
Перший запуск мережі LTE-900: 01.08.2020

ks_bs_80x80.jpg15 627 БС ks_map_icon_80x80.jpg 4 687 н.п. ks_clock_icon_80x80.jpg 29.04.2021

Смартфон: Sony Xperia XZ1
Локація: м. Київ, парк ім. Т. Шевченка

2021-05-09 23.01.10.jpg2021-05-09 23.01.15.jpg

Карта покриття 4G на сайті Київстар
Порівняти покриття 4G з іншими операторами
Реєстр базових станцій 4G (LTE)

Вкладення

• Screenshot_20200605-230615.jpg
    Screenshot_20200605-230615.jpg
    321.6 КБ · Перегляди: 17 213
Останнє редагування:
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
У користувача *Ungvar* є братюня в Кс, можливо щось скаже.
Ungvar якщо ти це читаєш пиши новини, цікаво

Якщо буду мати якусь інформацію, то обов'язково тут повідомлю. На даний момент ніяких новин нема.

Місто
Киев
Кто же следующий? Может кто владеет инсайдом? Господин fllckr?

хз, я к КС больше никакого отношения не имею и как работник и как абонент. С 1 августа 2018 абонент ЛС. КС больше не интересуюсь. Последней каплей стали постоянные ежечасные реконнекты интернета, что обрывало все соединения и приводило все в нерабочее состояние с потерей данных. И так каждый час. Пользоваться невозможно, кроме втыкания ютуба и серфинга в инете.
По Сумской области бывшие коллеги посоветовали не ждать ЛТЕ в этом году...

Останнє редагування:

Tytan

Вештаюся тут
Місто
Уличне
Телефон
Xiaomi RN 4 Global
хз, я к КС больше никакого отношения не имею и как работник и как абонент. С 1 августа 2018 абонент ЛС. КС больше не интересуюсь. Последней каплей стали постоянные ежечасные реконнекты интернета, что обрывало все соединения и приводило все в нерабочее состояние с потерей данных. И так каждый час. Пользоваться невозможно, кроме втыкания ютуба и серфинга в инете.
По Сумской области бывшие коллеги посоветовали не ждать ЛТЕ в этом году...
100%. Київстар для мене скотився до найгіршого оператора. Якість зв'язку стала найгіршою, якось умудрились обійти сторонами зі своїм 4G. Останньою краплею стала СМС "Вітаємо в 4G-мережі...", в місці де навіть не сканується. Перевівся на мінімально можливий тариф, ну не хочуть вони моїх грошей.

Місто
Калиновка
100%. Київстар для мене скотився до найгіршого оператора. Якість зв'язку стала найгіршою, якось умудрились обійти сторонами зі своїм 4G. Останньою краплею стала СМС "Вітаємо в 4G-мережі...", в місці де навіть не сканується. Перевівся на мінімально можливий тариф, ну не хочуть вони моїх грошей.
Мене вибісило ось це Просто закрив рекламу на сайті і вже підписався на якийсь розвод а якщо важливе смс чекаєш то годину йде

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Galchuk_A, смс вы никак не отключите....

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
А в мене Лте (1800+2600 і все на одній БС до якої 800м) останнім часом часто випадає навіть не в 3ж, А "G" і звісно ж без інтернету...Допомагає лише перезавантаження...Про якість голосу в тому "Ж" взагалі мовчу...Вроді оператор номер 1 а така муть...

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Матвєй, Столько подобных комментариев. У меня например дома только лте и едж ловит, 3ж почему-то сигнал максимум 1 деления и то если вручную выбрать. Но меня это вообще не смущает, звонки принимаются хорошо и в режиме 4/2ж, после звонка за секунду сразу лте и все работает прелестно!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Матвєй, Столько подобных комментариев. У меня например дома только лте и едж ловит, 3ж почему-то сигнал максимум 1 деления и то если вручную выбрать. Но меня это вообще не смущает, звонки принимаются хорошо и в режиме 4/2ж, после звонка за секунду сразу лте и все работает прелестно!
Як офтоп...і як тобі голос в 2ж?! Просто цікаво...бок мого ксіомі, чи оператора...

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Матвєй, у меня в 2ж нормальный голос, как и в 3ж с HD войс когда в абонента на другом конце тоже есть поддержка. Ну а так, если звонить на какую-то нокию старую, которая поддерживает суто ARM 7.4 кбит, а иногда и 5 кбит, то понятное дело что качество будет очень плохое.
Кстати у меня тоже сяоми, старая четверка.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Матвєй, у меня в 2ж нормальный голос, как и в 3ж с HD войс когда в абонента на другом конце тоже есть поддержка. Ну а так, если звонить на какую-то нокию старую, которая поддерживает суто ARM 7.4 кбит, а иногда и 5 кбит, то понятное дело что качество будет очень плохое.
Кстати у меня тоже сяоми, старая четверка.
У мене 5+ але при розмові майже відразу валиться в "е" або "ж" і мало того, що голос стає як з підвалу, так ще й часто фонові шуми з'являються різноманітні...Причому так було і на Моторола раніше...3ж онлі виставити не можу, бо навіть в умовах міста можу лишитися без покриття...

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Матвєй, постав, якщо телефон дозволяє, автовибір 3G/4G. Я так користуюся і норм :)

Місто
Киев
Телефон
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
невже таке погане покриття 3G?((
Я тільки у метро без зв'язку, а так навіть в глухих селах є 3G
Немає...Ужгород і район ліпше 3ж покрив Лайф...Гірше всього МТС, А Київстар посередині

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Mi 4c
Когда у меня был Mi4c, я вот удивлялся, почему так все плюются на качество работы Киевстара (причем сами киевляне это говорили)
На Mi4c у меня КС идеально работал в 3G и в на тот момент 4G 2600, связь не терялась, не было рандомных выпадений в 2G, качественные звонки, интернет не глючил.
Но потом я купил mia1, и это была реально ошибка! Я неделю проходил с двумя и сравнивал, насколько он хуже по качеству от mi4c:
1) сигнал ловит хуже, абсолютно любой 2G, 3G, 4G, wifi
2) рандомные вываливание в 2G, после звонков и вообще просто.
3) с метро выходишь вроде подключается к 3G, но и тут он тупит крестик возле сигнала, либо минут 5 ждать пока раздублится, либо перезагрузить (даже режим самолет не спасал)
4) в селе в том месте где другие телефоны сносно работают с 2G в инете, он вообще не мог к gprs/egde подключится (тупо перманентный крест), но звонить мог!
Такая же фиговая связь кстати и на redmi 4 pro. Так что есть повод подозревать что это снапдрагон 625.

Немного его попустило только когда запустили 4G 1800, более менее адекватно начал работать в Киеве. Но все равно хуже чем Mi4c.

Так чему я веду :)
Перед тем как хейтить КС, убедитесь что у вас нормальный телефон. 4pda в помощь.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Якщо камінь в мій город, то проблем на 4пда з мережею не читав...Та й враховуючи то, що проблема лиш в Київстар...ну ви розумієте...

Місто
Киев
Телефон
Та й враховуючи то, що проблема лиш в Київстар...ну ви розумієте...
У мене така проблема спостерігається на всіх операторах, крім Тримоб :)
Цікаво як буде з VoLTE. Теж випадати у GPRS, чи поступово через 3G, а потім 2G)

Місто
Ужгород
Телефон
Lenovo P2 (P2a42)
Такая же фиговая связь кстати и на redmi 4 pro. Так что есть повод подозревать что это снапдрагон 625.
Мій Lenovo P2 тоже на Снап. 625. Проблем не спостерігаю (як у 3Г так і в 4Г). Правда, був нюанс, коли в місті була лише частота 2600, то після переходу з 4Г на 3Г інтернет "залипав". Але про це багато хто писав вже, тому це не глюк телефону (як я спочатку було подумав).

Місто
Киев
Телефон
а при чем волте к 2 или 3G??
VoLTE на то и волте, чтоб по лте голос гонять.
У мене не було досвіду користування VoLTE, і я думав що там така сама ситуація з випадами під час дзвінка буде як з 3G на 2G. У 3G теж можна ганять голос, але все одно голос вивалюється у 2G.
Кароч, я тепер геть нічого не розумію про це. Не всі ж такі розумні як Ви :eek:

Зверху