Покриття lifecell 4G (LTE)

Удовлетворены ли вы покрытием (размер, скорость, стабильность) LTE от lifecell?

• Да, всё отлично!

• Рано пока говорить

• Нет!

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Місто
Київ
Hotelkin, мова йшла про натягування сови на глобус те, щоб у 20МГц всунуть дві соти UMTS та 15МГц LTE
Всё работает без проблем. 5 МГц для UMTS и 15 для LTE. Везде есть guard band
ви уважно читали, що я написав?
2х5 Мгц для UMTS + 15 для LTE, тобто сумарних 25 МГц всунуть у 20

Місто
Запорожье
Hotelkin, мова йшла про натягування сови на глобус те, щоб у 20МГц всунуть дві соти UMTS та 15МГц LTE
У 3ж ефективная полоса 3.75мгц. В 20 МГц влазит 3ж с дс и 12.5 МГц ефективно полосы лте. Но это ультра баловство

Місто
Київ
У 3ж ефективная полоса 3.75мгц. В 20 МГц влазит 3ж с дс и 12.5 МГц ефективно полосы лте. Но это ультра баловство
Ну так про це й мова.
Зоопарк терміналів засере аплінк і в обох сотах 3G і в LTE. Отримаєте інтерференцію з усіма її наслідками.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Виявилось, що в підвалі будинку повна шкала lifecell 4g, 1 поділка Kyivstar 2G і зовсім відсутній Vodafone.

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
Я так розумію band 1 вмикають, там де дуже велике навантаження на мережу? Чи взагалі по всій території України де вже є band 3 будуть і band 1 запускати?

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Я так розумію band 1 вмикають, там де дуже велике навантаження на мережу? Чи взагалі по всій території України де вже є band 3 будуть і band 1 запускати?
Не факт що де перегруз. Швидше де обладнання готове

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
вчора ввечері в Хмельніцькому реально працював 4g 2100.
Вранці працював вже тільки 1800.
How could you do it? I live in Khmelnytsky & I would like to do in my Network.
You've got your own network tho... Then you gotta know how to do it yourself, or at least you can hire some people with appropriate skills.

Місто
Харьков
You've got your own network tho... Then you gotta know how to do it yourself, or at least you can hire some people with appropriate skills.
Ничего не понял, хотя перевёл через гугл переводчик, но всё равно ужасно интересно.

Місто
Хмельницький
Ничего не понял, хотя перевёл через гугл переводчик, но всё равно ужасно интересно.
Сам написав - сам відповім. Я запитав, Як ти це зробив?Я живу в Хмельницькому, я б хотів проробити це у своїй мережі. На що він відповів:"Ти маєш свою власну мережу. Ти маєш знати, як тоді це зробити сам, або найняти людину,яка тобі це проробить сама". Не отримав відповідь по суті, а так би мовити хотілося знати,як показувало в челів 2100.

Останнє редагування:

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Поясніть будь ласка, що значить мережа iwlan у лайфа 4ж при увімкненні вайфай? Ні водафон, ні Київстар такого не пишуть, навіть якщо представляти сім у слот де був Лайф.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Поясніть будь ласка, що значить мережа iwlan у лайфа 4ж при увімкненні вайфай? Ні водафон, ні Київстар такого не пишуть, навіть якщо представляти сім у слот де був Лайф.
VoWiFi
Хоча...стоп а вони його запускали? Конче потрібні пруфи (+ перевірте в налаштуваннях IMS)

Зверху