Покриття Vodafone 3G (UMTS)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Re: Vodafone 3G

В р-ні Медінститута також не було. Вже є.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+

Може щось нарешті підключать? Хоча б +10км за кільцеву Львова

Місто
Чортків

Шутки за 50.

Сейчас можно было бы пошутить про обещание Водафона, ну да ладно.

Кстати стоит ожидать еще одного обновления в реестре может даже до конца этой недели. Там еще Львов, Тернополь, Хмельницкий должны пополнить.
Ви були праві, в реєстрі добавили Чортків і Заліщики, от тільки замість 3г від Водафону дві мобільні фм радіостанції,гг.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Ви були праві, в реєстрі добавили Чортків і Заліщики, от тільки замість 3г від Водафону дві мобільні фм радіостанції,гг.
Бажано фото в студію. Кортить глянути, що там поставили.

Місто
Чортків

Бажано фото в студію. Кортить глянути, що там поставили.

Це був більше саркастичний пост, на сайті радіочастот реєструють не тільки мобільні мережі, а усе що звязано з радіочастотами.Так от там і зареєстрували сьогодні якісь ФМ передатчики, а про 3г ні слуху ні духу. На цьому реєстр в Тернопільській області на цей рік завершений,наша область б'є рекорди, за рік водафон не зареєстрував жодної вишки(

Aspire

PL) maker
Місто
Харьков/Слобожанский
Телефон
Xiaomi Mi9

В Харьковской обл. подключили 15 нас. пунктов:
https://vk.com/vfukraine?w=wall-105830063_53093

Но на карту добавили только 12.
Не попали Первомайский, Борки и Покотиловка почему-то.
Ещё заметил, что в Кегичёвке, Барвенковом и Двуречной маркеры стоят, а покрытие на карте не нарисовано.

Місто
Чортків
Телефон
iPhone 7

Це ж яка неповага до своїх абонентів. За рік жодної базової станції в Тернопільській обл. Я більше 10 років на MTC, золотий номер, всі сервіси до нього підкріплено і після зміни обладнання ніякого 3G в моєму місті не видно, тільки тупий EDGE. Та ще й потужність сигналу стала менша. В моєму офісі раніше було 4-5 поділок, а тепер 2-3. Я не зміг більше терпіти такого знущання і в смартфон поставив сімку Київстар, а Vogafone поставив в простий телефон, переводжу сьогодні на мінімальний тариф Light+ і все, більше 20 грн. їм нема за що платити. А з часом і взагалі можливо відмовлюсь, подивимось. Окрім величезного покриття 3G в синіх набагато краща якість звязку, більше сервісів.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy A73

За рік жодної базової станції в Тернопільській обл
Це випадково не LArmstrong новий акаунт завів? ;)
Пропоную варіант VoguePhone. 3G від того все рівно не буде, але буде дуже модно :)
А з часом і взагалі можливо відмовлюсь, подивимось. Окрім величезного покриття 3G в синіх набагато краща якість звязку, більше сервісів.
Я вам раджу одразу ж сьогодні змінити оператора. Навіщо так засмучуватись? Якщо оператор не підходить по якості надання послуг, то не треба ним користуватись. Будьте собі на Київстарі та й спіть спокійно.

Місто
Чортків
Телефон
iPhone 7

Оператора я змінив, не думав що до цього дійде. Раніше якось всі були в однакових умовах, у всіх був EDGE, і якість зв'язку мене влаштовувала. Але коли почалась ера "3G", все змінилось. Тепер стало видно у кого є гроші на розвиток і впровадження нових технологій (LTE) в майбутньому. Блін, я так надіявся на 3G від Vodafone в моєму місті. Тут такі хороші пости писали що до кінця року все буде, а насправді все виявилося брехнею :( У західній Україні в кого смартфон, нема що робити на Vodafone. Хоть тарифи дійсно класні зробили.

Aspire

PL) maker
Місто
Харьков/Слобожанский
Телефон
Xiaomi Mi9

Оператора я змінив, не думав що до цього дійде. Раніше якось всі були в однакових умовах, у всіх був EDGE, і якість зв'язку мене влаштовувала. Але коли почалась ера "3G", все змінилось. Тепер стало видно у кого є гроші на розвиток і впровадження нових технологій (LTE) в майбутньому. Блін, я так надіявся на 3G від Vodafone в моєму місті. Тут такі хороші пости писали що до кінця року все буде, а насправді все виявилося брехнею :( У західній Україні в кого смартфон, нема що робити на Vodafone. Хоть тарифи дійсно класні зробили.
Да вы запарили, нытики. Сменил оператора - молодец, но делать какие-то выводы "видно, что у оператора нет денег дальше на 4ж" - гонево. Посмотрите на карту Харьковской или Полтавской областей, почему я не ною что Киевстар позор не сделал тут покрытие, а другие операторы сделали? Может потому что операторам виднее их логика, чем диванным критикам?

Простите за мой лексикон, накипело.
P.S. не работаю ни в одном операторе мобильной связи.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo

Aspire, а Вы запарили своими советами сменить оператора. А то что оператору виднее оно конечно так, но есть куча но. Ты хочешь сказать что все замечательно с покрытием в Красных регионах (про Полтаву только не нужно)?

Aspire

PL) maker
Місто
Харьков/Слобожанский
Телефон
Xiaomi Mi9

Aspire, а Вы запарили своими советами сменить оператора. А то что оператору виднее оно конечно так, но есть куча но. Ты хочешь сказать что все замечательно с покрытием в Красных регионах (про Полтаву только не нужно)?
Вы наверное и на сайтах супермаркетов поэмы пишете о том что у них нет какого-то вида товаров вместо того чтоб идти в другой на 200 метров дальше?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy A73

stigr, ну а что впадать в депрессию и плакать, что оператор медленно сеть расширяет? МТС просрали два депозита в Дельте и Платинуме, денег с которых хватило бы, наверно, на покрытие полстраны. А сейчас денег нет. Российских офис может только БУшными БСками помочь, а денег особо давать не желает, потому что понимают, что с таким ARPU они их не вернут еще очень долго. Поэтому нам остается либо терпеть, либо уходить к конкурентам.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy A73

і не вам вирішувати кого затикати
LArmstrong, чоловіче добрий, не перегинай палицю. Я нікого не затикав, а порекомендував Andri не псувати собі нерви і користуватись тим, що приноситиме йому задоволення.
Хто їм винен, що вкладали в неперспективні банки?
Це питання окремої теми. Прольот міг статись з будь-ким. І по Дельті влетіли багато і фізосіб, і юросіб. Мова йде про те, що просто варто брати до уваги, що така фігня в МТС трапилася і в яких умовах та 3Ж-мережа будується. Але ні в якому разі не виправдовую те, що вони виглядають в плані розширення мережі майже зовсім не привабливо в порівнянні з конкурентами.
З таким відношенням, якістю послуг Ватафон можуть не очікувати на збільшення абон. бази.
відповім своїм попереднім коментарем:
нам остается либо терпеть, либо уходить к конкурентам

Місто
Изюм
Телефон
нокиа

12 гігабайт від Vodafone для мешканців Дрогобича з нагоди запуску 3G у місті

Справжній новорічний сюрприз для мешканців Дрогобича від оператора Vodafone! З нагоди запуску швидкісного інтернету третього покоління, оператор надає абонентам, які користуються передплаченим зв’язком у Дрогобичі, 12 гігабайт 3G інтернету без доплат і підключень. Більший об’єм якісного інтернету без щоденних обмежень швидкості та додаткових платежів буде доступним автоматично, незалежно від тарифного плану. Кожен абонент отримуватиме по 3 гігабайти швидкісного 3G протягом чотирьох місяців, починаючи з 12 грудня.

Ще більше оригінальних привітань, он-лайн спілкування, відео та фото фактів для рідних і друзів у новорічні та різдвяні свята тепер доступні і для мешканців Дрогобича завдяки додатковим гігабайтам 3G інтернету від Vodafone.
https://www.vodafone.ua/uk/news/208...fone-dlya-meshkanciv-drogobicha-z-nagodi.html

Місто
-
Місто
Харьков
Телефон
Meizu M2

Харьков. До центра по прямой - 5 км. В квартире КРАЙНЕ нестабильный 3G возле окна пятого этажа. Наверное, Киевстару трындец. Нет у них денег на будущий 5G.

Зверху