Re: Vodafone 3G
В р-ні Медінститута також не було. Вже є.
В р-ні Медінститута також не було. Вже є.
Це я такий один щасливий: Львів, привокзальна, вата-3G відсутній як клас?
В Ужгороді теж більше години 3G не було.
Ви були праві, в реєстрі добавили Чортків і Заліщики, от тільки замість 3г від Водафону дві мобільні фм радіостанції,гг.Шутки за 50.
Сейчас можно было бы пошутить про обещание Водафона, ну да ладно.
Кстати стоит ожидать еще одного обновления в реестре может даже до конца этой недели. Там еще Львов, Тернополь, Хмельницкий должны пополнить.
Бажано фото в студію. Кортить глянути, що там поставили.Ви були праві, в реєстрі добавили Чортків і Заліщики, от тільки замість 3г від Водафону дві мобільні фм радіостанції,гг.
Бажано фото в студію. Кортить глянути, що там поставили.
В Харьковской обл. подключили 15 нас. пунктов:
https://vk.com/vfukraine?w=wall-105830063_53093
Це випадково не LArmstrong новий акаунт завів?За рік жодної базової станції в Тернопільській обл
Пропоную варіант VoguePhone. 3G від того все рівно не буде, але буде дуже модноVogafone
Я вам раджу одразу ж сьогодні змінити оператора. Навіщо так засмучуватись? Якщо оператор не підходить по якості надання послуг, то не треба ним користуватись. Будьте собі на Київстарі та й спіть спокійно.А з часом і взагалі можливо відмовлюсь, подивимось. Окрім величезного покриття 3G в синіх набагато краща якість звязку, більше сервісів.
Да вы запарили, нытики. Сменил оператора - молодец, но делать какие-то выводы "видно, что у оператора нет денег дальше на 4ж" - гонево. Посмотрите на карту Харьковской или Полтавской областей, почему я не ною что Киевстар позор не сделал тут покрытие, а другие операторы сделали? Может потому что операторам виднее их логика, чем диванным критикам?Оператора я змінив, не думав що до цього дійде. Раніше якось всі були в однакових умовах, у всіх був EDGE, і якість зв'язку мене влаштовувала. Але коли почалась ера "3G", все змінилось. Тепер стало видно у кого є гроші на розвиток і впровадження нових технологій (LTE) в майбутньому. Блін, я так надіявся на 3G від Vodafone в моєму місті. Тут такі хороші пости писали що до кінця року все буде, а насправді все виявилося брехнею У західній Україні в кого смартфон, нема що робити на Vodafone. Хоть тарифи дійсно класні зробили.
Вы наверное и на сайтах супермаркетов поэмы пишете о том что у них нет какого-то вида товаров вместо того чтоб идти в другой на 200 метров дальше?Aspire, а Вы запарили своими советами сменить оператора. А то что оператору виднее оно конечно так, но есть куча но. Ты хочешь сказать что все замечательно с покрытием в Красных регионах (про Полтаву только не нужно)?
LArmstrong, чоловіче добрий, не перегинай палицю. Я нікого не затикав, а порекомендував Andri не псувати собі нерви і користуватись тим, що приноситиме йому задоволення.і не вам вирішувати кого затикати
Це питання окремої теми. Прольот міг статись з будь-ким. І по Дельті влетіли багато і фізосіб, і юросіб. Мова йде про те, що просто варто брати до уваги, що така фігня в МТС трапилася і в яких умовах та 3Ж-мережа будується. Але ні в якому разі не виправдовую те, що вони виглядають в плані розширення мережі майже зовсім не привабливо в порівнянні з конкурентами.Хто їм винен, що вкладали в неперспективні банки?
відповім своїм попереднім коментарем:З таким відношенням, якістю послуг Ватафон можуть не очікувати на збільшення абон. бази.
нам остается либо терпеть, либо уходить к конкурентам
Обойдемся без профессиональной диванной аналитики.Основний прибуток компанії зараз йде з 3G, а не дзвінків чи смс, тому що буде з компанією - питання.