Покриття Vodafone 4G (LTE)

Удовлетворены ли вы покрытием (размер, скорость, стабильность) LTE от Vodafone?

• Да, на все 100!

• Рано пока судить

• Категорически нет!

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.svg.png VODAFONE UA 4G (LTE)

Карта покриття | Базові станції | Офіційний веб-сайт

Перший запуск мережі LTE-2600: 30.03.2018 | Перший запуск мережі LTE-1800: 01.07.2018 |
Перший запуск мережі LTE-900: 01.08.2020

bs_80x80.jpg 13 331 БС map_icon_80x80.jpg 3 693 нас. пунктів clock_icon_80x80.jpg 17.08.2021

LTE-900: 2 287 LTE-1800: 8 694 LTE-2600: 2 350

Автор тесту: Humbley
Смартфон: iPhone 12 Pro
Локація: пр. Перемоги, 54/1, Київ, 03057
Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

2021-06-13 13.41.05.jpg

Карта покриття 4G на сайті Vodafone
Порівняти покриття 4G з іншими операторами
Реєстр базових станцій 4G (LTE)

Вкладення

• 2021-05-09 22.24.21.jpg
    2021-05-09 22.24.21.jpg
    42.5 КБ · Перегляди: 940
Останнє редагування:

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Вчора їздив на електричці Ужгород Сянки. Великоберезнянський район Закарпатська область з'явилась покриття 4ж 900 б8 села жорнава, ставне, Луг, Волосянка, Ужок. коли їдеш на електричці навіть в тунелі показує LTE. Але інтернет не працює в тунелі , як тільки виїжджаєш з тунеля працює LTE, аж до самого села Сянки є покриття від села жорнава.
Село Мирча Великоберезнянський район немає 4G LTE як показано на карті.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Вчора їздив на електричці Ужгород Сянки. Великоберезнянський район Закарпатська область з'явилась покриття 4ж 900 б8 села жорнава, ставне, Луг, Волосянка, Ужок. коли їдеш на електричці навіть в тунелі показує LTE. Але інтернет не працює в тунелі , як тільки виїжджаєш з тунеля працює LTE, аж до самого села Сянки є покриття від села жорнава.
Cellmapper'ом малював?

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Як трек записати якою програмою? Сьодні буду їхати з м.Сарни до м.Ковеля. там де зьявилось нове покриття лте900 хочу записати

І в кінці робимо Upload

Місто
г.Ковель, Волынская обл.
Хотів спитати за цю програму два питання. В мене зара 3ж і я не бачу тих місць де я в м. Ковель їздив по 4ж. То воно получаеться мені зара показуе 3ж мапу? І 2 питання. Якщо включано дві картки. Киевстар ще. То програма пише киевстар чи тільки 1 сім?
Post automatically merged:

Зрозумів. Дякую. В мене ця програма майже не виключаеться.
А Сарни взагалі не замаплені... Дивно!
В мене показуе е карта в Сарнах тільки якась інша з гугл мапсScreenshot_20200714-151557_CellMapper.jpg

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Хотів спитати за цю програму два питання. В мене зара 3ж і я не бачу тих місць де я в м. Ковель їздив по 4ж. То воно получаеться мені зара показуе 3ж мапу? І 2 питання. Якщо включано дві картки. Киевстар ще. То програма пише киевстар чи тільки 1 сім?
Яку мапу показує - вибираєте самі або в апці, або на сайті. Тільки аплоадити не забуваємо після трекінга.

Якщо апарат тягне 4ж на обох слотах одночасно то й обидва затрекає в 4ж

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Cellmapper'ом малював?
Ні не маю такої програми встановлено

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Доведеться ще раз їхати в Сянки :ROFLMAO:

В мене показуе е карта в Сарнах тільки якась інша з гугл мапс
В Сарнах тільки 2G та 3G розмічено у ВФ. А там у них взагалі 4G є?

Останнє редагування:

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Доведеться ще раз їхати в Сянки

В мене показуе е карта в Сарнах тільки якась інша з гугл мапс
В Сарнах тільки 2G та 3G розмічено у ВФ. А там у них взагалі 4G є?
Я нікому нічого не збираюся доказувати не хочеш Не вірь, я виклав свою думку.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Merida ти читаєш мене чи ні?) Ти їздив по трасі. Я кажу про в бік від неї. Їдь в село Падаль комарівці, там едж. Катнись в Галоч, там в приміщеннях пошук мережі, а на вулиці едж. І так далі...В бік від траси, друже...в бік...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Merida, да не, верим, просто еслиб это все было замаплено, то вообще красота

А вот сёла Луг и Ужок - там был хороший сигнал?
Я в п'ятницю працюю на швидкій, катнусь з запущеною аплікухою куди будуть виклики. А то тут дивлюся лиш карті вірять)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Нє..він з Ужгорода до Чопа їздив...Каже, що всюди лте...А я писав про населені пункти в бік від траси. П.С. якщо пан їздив "спеціально", то мав помітити, що по виїзду з села Тийглаш в бік міста Чоп(в цьому селі водафон єдиний поставив БС 3/4ж) телефон падає в едж. А місце з назвою "Тийглашський ліс" взагалі на пів кілометра мінімум в пошуку мережі. При чому в усієї трійки. А саме водафон чом так не зрозуміло, бо ж БС в кілометрі звідти. Київстар з лайфом ясно, там БС в Сюрте на даху зерносховища, а це десь 3-5 км)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
П.С. нам на швидкій видали смартфони місяці 3 назад. На них ми отримуємо виклики і там же звітуємось. Враховуючи то, що більшість районних бригад мали проблеми з покриттям водафон, було прийнято рішення начальством заключити договір з Лайф. Смартфони вміють лте 2600/1900/900.Чому Лайф? Бо вселах має 3ж більше ніж 2 інших слони, плюс в едж єдиний здатний передавати пакетні дані. Думаю цього аргументу досить

Зверху