Місто
Харків
Ржунімагу! Йде обговорення покриття якого, в принципі не існує. Є точковий тестовий запуск. До покриття як до Києва рачкі.
Він медуніверситету до оперного вже коврове, де тут точкове?)

Місто
Харків
Він медуніверситету до оперного вже коврове, де тут точкове?)
Я так понимаю "тестовый" запуск это больше формальность, со временем покрытие будет превращатся в ковер, в "тестовых" городах, а потом просто дадут добро.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
С интернетом 30 лет назад была похожая история. "Все знания мира на кончиках пальцев, мы будем знать больше чем когда либо". Закончилось, как подмечено выше, порнухой и тиктоком
Ви так кажете, ніби порнуха і відосікі це шось погане :) Все добре в міру, міру кожен визначає для себе сам, хто не здатен — закінчує життя тупим/дрочилою/і те і інше, іноді навіть зробивши ласку еволюційному процесу. Але якщо технологія погана тільки тим, що вона спрощує/пришвидшує процес деградаціі особистості… Самому не смішно, що в продовбаній маладьожі винен швидкий і всюдисущий інтернет? Моя бабуся таке ще в 2002 казала, коли його майже ні в кого не було, а вона сама тим інтернетом навіть не користувалась ніколи. А звідки знала? Та в телевізорі сказали :)

Зверху