Покрытие lifecell GSM (2G)

Місто
Самар/Дніпро
Re: Покрытие life:)

Судя по реестру, в Днепропетровске началась активная фаза замены оборудования. Должна была скорость интернета вырасти. И кого как?:)

Это лучший результат - а вообще 0,08-0,15 на скачивание.

Добавлено через 1 минуту
Тест в районе Нагорки в Днепре. Тут уже светится и 3G.

Останнє редагування:

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Сьогодні у мене велика дата. Рівно 7 років тому я вперше подзвонив оператору Лайф і пожалівся на повну відсутність покриття. З того часу я дзвонив ще 4 роки, але так і результату намає досі. Хотинський район, Чернівецької області не покритий взагалі. Повний нуль. І в мене ще хороша ситуація! У моєму селі можна на дереві зловити одну поділку, а в інших селах і цього немає. У мене є тільки одна надія, що після того як з компанії виперли Ахметова, прийдуть нормальні люди і я нарешті доживу до того моменту коли зможу скористатися цим оперетором.

Вкладення

• uploadfromtaptalk1435073874979.jpg
    uploadfromtaptalk1435073874979.jpg
    23.3 КБ · Перегляди: 166

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Невеличке уточнення: ще не виперли, тож чи варто казати «гоп»? А якщо і випруть - то прийдуть ті ж, хто рулить оператором і зараз. Проте не виключено, що черга до вас дійде і просто так. Я наприклад на свої села покриття ніколи не просив, а місцеві завжди кривились, як записували мій номер (бо у всіх поголовно Київстар), але прийшов 2013 рік і покриття life:) в тих краях з’явилося. Минув ще рік і говорити стало можливо в приміщенні (цим смайлик взув по якості МТС)

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

VadymUA, чого ти вирішив що Ахметов не дає покрити ваш район?
Та користуйся МТС та Київстар, навіщо тобі той лайф...
Невже багатенно контактів life у телефоні, якось дивно.

У Київстара є послуга 20 хвилин по Україні за 5 гривен на тиждень - користуйся нею для дзвінків на life, якщо потрібно.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

В мене Комфорт 35, так що я маю хвилини на інші мережі. Мене дзвінки не цікавлять, є багато інших послуг на Лайфі. Інтернет наприклад.

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9

VadymUA, а ты узнавал, твой населенный пункт вообще планируется к покрытию?

episode

Экстрасенс
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5

VadymUA, а у Киевстара там плохо с инетом?

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Я подавав заявки і деякий час уточнював чи опрацьовані вони. Пів року мені оператори казали шо заявку опрацьовують, а потім нарешті сказали що технічні спеціалісти її розглянули. Коротше казали що покриття планується, але точні терміни не називали. Казали що це може бути через місяць, а може й через рік, точних термінів у них нема. З того часу пройшло вже 3-4 роки і покриття досі немає. Мені з того часу блін Інтертелеком поклав вишку, хоча 70% населення ніколи не чули про такого оперетора, а Лайф знають усі. Чому Лайф ігнорує мій район я не знаю. Район достатньо населений, це не глушина з трьома будинками.

Добавлено через 4 минуты
Подивіться на карту покриття, і там все видно. Як вся Україна покрита, а ось Чернівецька область поганенько взагалі.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

VadymUA
Для інтернету користуйся Інтертелекомом. Якщо в твоєму селі колись і встановлять вишку Лайф, то будь певним, що з такими потугами 3Ж там не буде ніколи. Тому забий і користуйся тим, що є. Інтер постійно плюшки роздає, тому останнім часом 3ж інтернет там коштує дешево, часто навіть дуже дешево.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ

Треба буде подумати над цим. Бо мені аж жалко Інтертелеком, він покриття зробив, а майже ніхто ним не користується. Що поробиш.

Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230

Треба буде подумати над цим. Бо мені аж жалко Інтертелеком, він покриття зробив, а майже ніхто ним не користується. Що поробиш.

так користуйся цим, БС-ка інтера вільна, тож зі швідкіст'ю буде напевно все гаразд

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro

Я подавав заявки і деякий час уточнював чи опрацьовані вони. Пів року мені оператори казали шо заявку опрацьовують, а потім нарешті сказали що технічні спеціалісти її розглянули. Коротше казали що покриття планується, але точні терміни не називали. Казали що це може бути через місяць, а може й через рік, точних термінів у них нема. З того часу пройшло вже 3-4 роки і покриття досі немає. Мені з того часу блін Інтертелеком поклав вишку, хоча 70% населення ніколи не чули про такого оперетора, а Лайф знають усі. Чому Лайф ігнорує мій район я не знаю. Район достатньо населений, це не глушина з трьома будинками.

Добавлено через 4 минуты
Подивіться на карту покриття, і там все видно. Як вся Україна покрита, а ось Чернівецька область поганенько взагалі.

Ничего удивительного нету, я тоже звонил уже давно, и не только я! В 2013 году обещали к середине 2014 установить БС-ку, но так и не поставили, КС и Интер зашли еще в 2005 году, так и живем! так что пользуйся чем есть, зачем тебе тот лайф?

• Like
Реакції: Yuri
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9

Стоит начаться дождю - и ближайшая работающая БС оказывается за 5км

Вкладення

• Screenshot_2015-06-26-14-14-20.png
    Screenshot_2015-06-26-14-14-20.png
    111.7 КБ · Перегляди: 177
  • Screenshot_2015-06-26-14-16-06-1.png
    Screenshot_2015-06-26-14-16-06-1.png
    109.5 КБ · Перегляди: 198
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Сьогодні майже по всьому Ужгороду Закарпатської області,але в 3ж не пускає!Якщо не в тему,то перенесіть повідомлення.Дякую.

Вкладення

• wp_ss_20150701_0001.png
    wp_ss_20150701_0001.png
    44.3 КБ · Перегляди: 138
Місто
Винница
Телефон

матвей, желательно в теме 3G этот пост написать. Чтобы пустило - закажи пакет 300 МВ на 7 дней за 9 гривен - *123*303#.

• Like
Реакції: cat
Місто
Винница
Телефон

матвей, а он тебе уже начислен? Подходит, но я не уверен.
Тему кто-то перенёс в раздел "Создай свою тему для обсуждения", кому это вдруг понадобилось хз.

Місто
Енакиево

обращаюсь от жителей поселков Александровка,Еленовка,булавинка,Ольховатка ,Донецкой обл,Енакиевского района! с зимы боевых действий на наших территориях нет,все по переходили на лайф,а связи так и не могут сделать или даже и не намерены делать( Просим прислать хоть кого нибудь,для ремонта налаживания связи! Надеюсь мои слова хоть до кого нибудь дойдут!

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Andrei_Che, все ОК. Тільки такі прохання краще в life:) писати. Не впевнений, що звернення на цьому форумі зможуть сильно покращити ситуацію.

Зверху