Покрытие lifecell UMTS (3G)

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Re: lifecell 3G+

Ювілейний 10-тисячний дозвіл на розгортання 3G-мережі отримав lifecell

lifecell став учасником церемонії видачі 10-тисячного дозволу від УДЦР на розгортання зв’язку третього покоління. За активну участь у розвитку 3G в Україні та з нагоди видачі 10-тисячного дозволу на експлуатацію радіоелектронних засобів 3G, оператора lifecell було відзначено Подякою Генерального директора УДЦР.
Продовжуючи поширювати свою 3G+ мережу динамічними темпами, компанія є активним подавачем заявок і отримувачем дозволів на розгортання зв’язку третього покоління. За підсумками першого кварталу 2016 року, оператор lifecell став лідером серед мобільних операторів за кількістю заявок на розгортання мережі 3G. За цей період компанія подала 1651 заявку на отримання висновків щодо електромагнітної сумісності, що становить 71,4% від загальної кількості заявок на 3G від усіх мобільних операторів.

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128

kaev, 10-тисячний для lifecell чи взагалі 10-тисячний на всіх трьох операторів?

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9

А у нас праздник! Ровно год назад lifecell стал первым оператором Украины, который запустил 3G+ на коммерческой основе. Целый год мы дарим Украине связь нового поколения и расширяем сеть, и сегодня мы благодарим вас за поддержку! Введите на телефоне код *450*1# и получите 5 ГБ Интернета! Приятного пользования 3G+ !

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A

Дедмедвед, в смс написано до 22, т.е. наверное на 4, типа ж еще и сегодня.
по 121 - даты нет, в инет-помощнике - вообще ничего о них нет
лучше уже завтра заказывайте, кому надо, будет до 23-го (наверное)

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

Нового в реестре:
Чернігівська: Гончарівське, Городня, Корюківка, Лосинівка, Ічня, Седнів, Линовиця, Березна, Мена, Остер, Козелець, Борзна, Батурин, Новий Биків
В некоторых нас.пунктах всё запущено уже 2 месяца :apl:
Странно, что только сейчас пишут "новое в реестре" :confused:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

А у нас праздник! Ровно год назад lifecell стал первым оператором Украины, который запустил 3G+ на коммерческой основе. Целый год мы дарим Украине связь нового поколения и расширяем сеть, и сегодня мы благодарим вас за поддержку! Введите на телефоне код *450*1# и получите 5 ГБ Интернета! Приятного пользования 3G+ !

Приятный подгон! Кто знает до когда действительно предложение? Чтобы растянуть удовольствие? :eek:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

Morino, то есть в воскресенье можно подключить и юзать 3 (или 4?) дня?
Или 22.05 у них по-любому закончиться срок годности?

Місто
UA

то есть в воскресенье можно подключить и юзать 3 (или 4?) дня?
Слон , ну ты реально губу раскатал :D - 23 мая, строго в 00:00 3G карета превратится в тыкву, так что - кто не успел, тот опоздал))

Morino

Користувач
Місто
Львів

Чомусь в декого йдуть тарифні мб, в групі вк писали.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Мені просто додало до пакетних мегабайт і фіг тепер зрозумієш, що палиться першим.

Lutique

The Day Dreamer
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 301 Dual Sim

Чомусь в декого йдуть тарифні мб, в групі вк писали.

Я перед використанням перезагрузив телефон (так рекомендували для послуги "Нічний інтернет", тому я вирішив перестрахуватись і тут), знiмає все як треба :)

Morino

Користувач
Місто
Львів

Я перед використанням перезагрузив телефон (так рекомендували для послуги "Нічний інтернет", тому я вирішив перестрахуватись і тут), знiмає все як треба :)

В мене зразу все пішло, телефон не перезавантажував.

Зверху