Покрытие lifecell UMTS (3G)

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Re: life:) 3G

oldyoung, никто в Киеве еще не запускал сеть 3G в коммерческую эксплуатацию. В Киеве запланировано на начало июня.

• Like
Реакції: r5t
Місто
Запорожье
Телефон
iPhone

Кто-то в Запорожье ездил в ЦОА? На каком расстоянии от помещения видна сеть?

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Я сьогодні за 2.11 грн. сиджу в Києві на лайфівському 3Г інтернеті. Вже викачав майже 500 мегабайт, ні шейпу поки нема, ні жодних інших спроб зняти з рахунка ще якісь гроші (правда, на рахунку менше гривні). Тариф - той що у підписі. Напевне, глюк білінгу, але приємно. Якщо заблочать сімку - викину нафіг, лайф ддя мене не основний оператор.

Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230

kaev, та не, просто интересно кому такой дорогенный 3ге нужен

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

3G - це товар, тому питання кому він потрібен має більше хвилювати тих, хто його продає. Тобто life:). А кому потрібно - той вже собі підключить. Не будуть брати - буде знижуватися ціна, збільшуватимуться ліміти чи акції якісь придумають. Так чи інакше свого клієнта ця послуга знайде. Я не проти платити і 149 грн. і поки обдумую цей варіант - спалюю подарований лайфом гіг і сподіваюся хоча б на збільшення об’ємів трафіку в пакеті - це буде додатковим стимулом переходу до 3G на постійній основі.

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

Кто-то в Запорожье ездил в ЦОА? На каком расстоянии от помещения видна сеть?
На зупинці Анголенко, при поїздкі в сторону Автовокзалу. карта МТС в роумінку Тримоба, зловив life:) 3G. З самого life:) зі смарта, на обратному напрямку, не зміг злови 3G.

Вкладення

• Uhv0YVt-ZNc.jpg
    Uhv0YVt-ZNc.jpg
    47.2 КБ · Перегляди: 228
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

r5t, а якщо я скажу, що з часом трафік буде універсальний? Тобто замість сьогоднішніх 30 грн за 3 Гб, буде 149 грн за 2 Гб що у 2G, що у 3G. Буде товар, від якого неможливо відмовитися.

Приклад: Польща, Ізраїль. Там нема тарифів only 2G інтернет.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

PRADA, я і не сумніваюся, що в нас до цього теж дійде. Якими тоді будуть ціни - питання явно не до мене. Але конкуренцію ніхто не відміняв, що не може не вплинути на тарифи. Зрештою ніхто, нікого не змушує щось купувати. Я знаю немало людей, які взагалі не використовують мобільний інтернет на смартфоні, бо для них це дорого і є wi-fi. Крім того, в згаданій вами Польщі, є і зовсім бюджетні пропозиції 3G. Наприклад ця http://aero2.pl/Bezplatny-Internet/Informacje - безкоштовний доступ до інтернету на швидкості 512 Кб/с. без голосового трафіку і щогодинним введенням коду з каптчі.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

r5t, немає у нас ніякої конкуренції. І навряд чи буде. Всі вже стали слонами, нових операторів не буде, ціни за ліцензії заплатили всі і великі. І взагалі країна у нас, як знаєш, корумпована.

Зверху