Покрытие lifecell UMTS (3G)

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Re: lifecell 3G+

это странно. Рени по населению в 4 раза больше чем мой поселок а не шевелятся .

Во-во, БСки зарегили уже почти два месяца назад, я так обрадовался, думал две-три недели - и трижо... Болград недалеко, тоже меньше Рени, и там уже запустили, и хотя Рени почти весь Лайфовский городок, КС уже запустил у нас. Ждём-с :(

vetalorlov

Заблокирован
Місто
Львівська область
Телефон
Xiaomi Redmi Note 3 Prime

для мого містечка була зареєстрована одна базова станція ще у жовтні 2015, потім у квітні оновилась дата реєстрації на квітень, а 3G досі немає
а київстар немає ні одної реєстрації бс, але тим не менше обладнання встановили півтори тижні назад, правда ще не запустили

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

это странно. Рени по населению в 4 раза больше чем мой поселок а не шевелятся .
И что?
Черновцы в 13 раз больше Рени, и не знаю в сколько раз больше твоего посёлка - и не шевелятся.

Порядок покрытия НЕ по количеству жителей или площади населённого пункта.
Исключительно по финансовой выгодности и готовности сети, готовности подрядчиков и т.п.

smokeweedd

Заблокирован
Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 4S

Сьогодні зайшов подивитись покриття 3G від наших операторів. Не міг повірити, як lifecell швидко розбудовує мережу. Я сам користуюсь іншим оператором і мені це покриття не дає спокою. В "синіх" також не дуже прогрес пішов.
Я проживаю в Тернополі, за містом, протестив всіх трьох операторів, в всіх трьох мій нас. пункт є на карті покриття 3G, але на ділі і близько немає інтернету. Писав/дзвонив в саппорт, толку ноль:dash1:. А life тримає 3G:apl:, але часто були проблеми з тим, щоб додзвонитись до когось (з'єднання встановлювалось до 1 хв) і назва оператора змінювалась з "lifecell" на "life:)"
Абоненти life:) зі стажем, розкажіть, чи варто переходити на даного оператора і чи часто бувають збої/глюки?:rolleyes:

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A

smokeweedd, не торопись 'бегать'.
цеплят по осени считают, и таки именно по осени;)

Місто
Львов

Сьогодні запустили в Ужгороді...

Добавлено через 2 минуты
kslavik, Ужгород с Мукачевом почему-то обходят стороной... Сколько нам ещё ждать? Заколебали!

Сьогодні запустили в Ужгороді. На черзі Мукачево, Виноградово, Хуст

Останнє редагування:

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Абоненти life:) зі стажем, розкажіть, чи варто переходити на даного оператора і чи часто бувають збої/глюки?
Підключайся, пробуй, тестуй і роби висновки. Я з Лайфом від 2007 року і особливих нарікань не було ніколи, якість влаштовує. Але у Львові і області вони вже давно непогано планку якості тримають. За інші регіони не скажу

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

Але у Львові і області вони вже давно непогано планку якості тримають. За інші регіони не скажу

Ты это серьезно?
У меня Лайф во Львове неплохо работает только на улице и на работе на 7 этаже.

В австрийских домах, крытых торговых центрах связь 1-2 палки, выпадают слова и рвется соединение

Подумываю домой репитер сигнала покупать, потому что разговаривать невозможно

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Цілком серйозно.

Місто
Львів
Телефон
Iphone 7 PLUS (Lifecell тп "Лайфхак")

так само і в мене за роки використання скарг особливо ніяких,вдома стабільно 4-5 позначок прийому з пяти максимальних,і впринципі там де мені доводилось бувати по Львову загалом якість звязку повністю нормально .... хіба що деколи в центрі міста якість звязку буває обривчастою що ледве чути,а так загалом дуже непогано

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Я в свій час досить багато пересувався містом і часто заходив в згадані австрійські будинки. Звичайно, що без білих плям не обходиться жоден оператор, але лайф в цьому плані завжди висупав більш-менш стабільно. На відміну від одного оператора, який зараз мімікрував під європейський телеком-бренд №1, але це вже інша історія.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

В мене лайф також працює суперово.Працюю на "швидкій" і тому часто по району їжджу на виклики. Звязок відмінний, чого не скажеш про мтс(робочий телефон на який приходять виклики) До речі, від Коритнян до Ужгородського нарко диспансеру(через Кінчеш і Дравці) була повна мережа 3ж.Обратно їхали тією ж дорогою- в едж випала мережа в Холмоку і далі до Цеглівки едж. В сторону Чопа мережа 3ж з'являється за Цеглівським лісом...Якось так. Вже чекаю коли запустять зарегану бС в Сюрте, щоб користуватись нормально інтернетом на нашій перевалочній базі між викликами.

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

Звичайно, що без білих плям не обходиться жоден оператор, але лайф в цьому плані завжди висупав більш-менш стабільно.

Возможно так совпало, что я в белом пятне и знакомые на лайфе тоже все в белых пятнах. Может это болезнь?:noo:
Самое обидное, что живу недалеко от центра радиочастот:helpme:
Возможно в новом городе ситуация и получше, но центральная часть просто мрак

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

У мене офіс недалеко від того місця. Тут зі зв'язком дійсно цікаво: в моєму крилі все працює чудово, а через коридор зв'язок мертвий. Лише Київстар ледь пробивається. В новобудовах по Залізничній (неподалік) теж все печально.

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

life запустил сеть в Могилёв-Подольском Винницкой области. На карте уже добавили.

vetalorlov

Заблокирован
Місто
Львівська область
Телефон

Добротвір, Львівській область, появився 3G
тест
судячи по програмі Network Signal Info то тільки до 14.4 МБіт

Місто
UA

vetalorlov, -99дБм слабоватый сигнал. Попробуй найти хотя бы -90 и повторно закинь на тест.

vetalorlov

Заблокирован
Місто
Львівська область
Телефон

-99 це в квартирі, на дворі поки -89 біля дому
вже показує 42 мбіт

Зверху